Velkommen til Stabæk, Dia

Det er en glede å kunne meddele at Diabagate «Dia» Mohamed Junior (20) har signert for Stabæk.

Annonse:

20-åringen fra Elfenbenskysten har vært på prøvespill de siste ukene og gjort sakene sine såpass godt at han nå har fått kontrakt med klubben.

– Jeg er veldig fornøyd med å få muligheten. Jeg vil jobbe hardt for å vise meg fram og for å fortjene en plass her i framtiden, sier Dia etter å ha signert kontrakten.

Midtbanespilleren har imponert på trening de siste ukene og skal få til på seg til å finne seg til rette i Norge og i norsk fotball.

– Nivået virker bra. Ting går litt fortere her enn der jeg kommer fra og jeg må vende meg til det, men det har vært bra så langt, sier Dia.

I første omgang er 20-åringen signert på en låneavtale ut året med kjøpsopsjon.

DSC05392.jpg

Spent sportssjef

Sportssjef Torgeir Bjarmann sier følgende om nysigneringen:

– Dia er en hardtarbeidende midtbanespiller med ekstrem frekvens og intensitet i spillet sitt. En spillertype som vi ikke har noe lignende av i dagens tropp. Han har fått en god start og spillerne her har allerede fått en viss respekt for hans kvaliteter. Han er litt vond å møte, sier Bjarmann, som er spent på hvor fort Dia finner seg til rette på Nadderud.

– Det er litt samme som med Gift. Dia er en spiller med bra potensial. Så må vi videreutvikle og integrere han. Vi forventer egentlig ingen ting fra han denne høsten. Det blir eventuelt en bonus. Så for meg som leder er det egentlig viktigst å se utviklingen i år, sier Bjarmann.

DSC05376.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: