Velkommen til Stabæk, Gaute Vetti

Stabæk Fotball og Bodø/Glimt er enige om en låneovergang for Gaute Vetti.

Annonse:

Midtbanespilleren har sluttet seg til resten av troppen som befinner seg i Arendal på treningsleir. Vetti var på plass på torsdagens økt hvor han møtte sine nye lagkamerater.

24-åringen har i tillegg til Bodø-oppholdet Eliteserie-erfaring fra Sarpsborg 08. Derfra kjenner han både Lars Bohinen og Nicolai Næss godt.

– Det er veldig fint å komme igang og det virker som en fin gjeng. Overgangen skjedde ganske raskt, men jeg kjenner flere her fra før og var egentlig aldri i tvil da interessen kom, sier Vetti selv om overgangen.

Om egen rolle sier han følgende: 

– Jeg liker å styre spillet og liker best å ha ballen i laget, men gjør selvfølgelig jobben defensivt også når det trengs.

– Kreativ og god med ball 

Vetti blir sommerens andre signering, etter Rasmus Eggen Vinge kom fra Kjelsås.

Sportssjef Torgeir Bjarmann sier dette om overgangen:

– Det er en bra fotballspiller. God med ball og har kreative fibre og kan løse opp spillet litt når det er tighte kamper. Så trenger han kanskje litt tid på å komme seg i form, men vi er i en periode uten altfor mange kamper akkurat nå, så vi tror det skal bli veldig bra, sier Bjarmann.

Vetti kommer på et rent lån ut året.

– Vi ville jo egentlig ha en opsjon, men det var helt umulig. Så vi prioriterte å få inn en god fotballspiller, så håper han trives godt og at Bodø/Glimt blir litt mer velvillige til å se på løsninger senere.

Annonse fra Eliteserien: