Velkommen til Stabæk, Kristian!

Vi er glade for å kunne presentere Kristian Fardal Opseth (34) som ny Stabæk-spiller.

Annonse:

Spissen har skrevet under på en toårskontrakt.

– Etter å ha pratet med Bob og Thomas hadde jeg en god feeling. Jeg tror den fotballen Stabæk spiller passer meg veldig godt og jeg er sikker på at vi skal kjempe om opprykk, sier Fardal Opseth selv.

– Vi er glade for at Kristian valgte oss. Han er en sterk, fysisk spiss med gode ferdigheter foran mål. Han tikker av på mange av de boksene vi lette etter, sier sportssjef Thomas Finstad.

Fardal Opseth har spilt for Sarpsborg 08 i Eliteserien de siste tre sesongene. I fjor ble det 14 mål på 32 kamper i serie og cup.

NTB_zgoXJjLWnpY-2.jpg
Fardal Opseth under Eliteseriekampen på Sarpsborg Stadion i 2023. Foto: NTB

34-åringen har også en karriere bak seg i Tyrkia, Australia og India etter at han ble toppscorer i OBOS-ligaen med 28 mål for Glimt i 2017.

Etter å ha vært klubbløs siden nyttår har han blant annet trent med gamleklubben Bodø/Glimt.

Nå var valget enkelt, og tirsdag var han på plass på Nadderud og bestod den medisinske testen. Vår nye spiss slutter seg nå til resten av troppen.

– Han blir et fint tilskudd til gruppa. Han er en fin type og en personlighet som vi har ønsket. Vi får inn litt rutine på topp og han blir også viktig inn mot de yngre spillerne i troppen, sier Finstad.

Vi kommer tilbake med mer. Velkommen, Kristian!

Annonse fra Obos-ligaen: