Velkommen til Stabæk, Luca Kjerrumgaard

Stabæk Fotball og Odense Ballklubb er enige om en overgang for Luca Kjerrumgaard.

Annonse:

På overgangsvinduets siste kveld har den 20 år gamle dansken signert papirene som gjør han til Stabæk-spiller.

– Luca er en ung og lovende spiss som kommer som vi har sett på både på kort og lang sikt. Han kommer på et lån med opsjon og det er en spiller vi vil se om det kan bli et lengre løp med, sier sportssjef Torgeir Bjarmann om vinduets siste signering.

Luca kommer på en låneavtale ut året med opsjon på kjøp.

– Det er en helt annen type spiss enn det vi har i troppen fra før. I passet hans står det 196 centimeter og han er jo mer en target-spiss.

Kjerrumgaard var i fjor lånt ut fra Odense til Nykøbing på nivå to i Danmark. Der scoret han 14 mål på 21 kamper for laget som endte sist.

– Han gjorde det veldig bra i dansk 1.-divisjon i fjor og har vært med på preseason og fått innhopp for OB denne sesongen. Så han er kampklar, fortsetter Bjarmann.

Dagens andre signering

Kjerrumgaard blir dermed den andre unge spissen som signerer på overgangsvinduets siste dag. Tidligere i dag signerte Paul Ogunkoya (18) fra Nigeria på en lik avtale.

– Det er i utgangspunktet ikke disse som skal inn å redde oss nå. Dette er mer langsiktig. Det er unge og lovende spillere som skal utfylle troppen og supplere angrepet vårt med Høgh, Bakenga og Kabran.

Velkommen til oss, Luca!

Vi kommer tilbake med mer om den unge dansken.

Annonse fra Obos-ligaen: