Velkommen til Stabæk Nostalgi

Anders Haugnes har fulgt klubben sin tett hele livet, og var selvfølgelig blant dem som kjørte bil til Anderlecht i 2002. Nå har han dykket ned i familiens Stabæk- esker og skuffer, og åpnet Instagram-kontoen stb nostalgi, og han håper at horder av andre blaa vil bidra til å gjøre denne kontoen til en fantastisk minnebok.

Annonse:

- I påvente av at fotballen skal begynne å rulle for fullt igjen er det morsomt å mimre tilbake til gamle store og små øyeblikk, så jeg begynte å rote litt i min egen og familiens kasser og permer med gamle Stabæk-ting. Bildene jeg legger ut er stort sett fra min egen og familiens samling som har bygget seg ganske stor siden vi begynte å gå fast på Nadderud i 1990, men jeg har også fått flere morsomme bidrag fra andre gamle Stabæk-travere - og jeg vil gjerne ha mange fler!

Saken fortsetter under Instagram-bildet. 

Anders forteller at kontoen er helt i startfasen, men at det er mye morsomt som dukker opp. Det kan forøvrig vi som allerede har fulgt han en liten stund bekrefte.

-  Det blir hyppige oppdateringer i lang tid framover, og håpet er å tenne en gnist hos andre Stabæk-folk som har ting liggende. Oppfordringen er å rydde kjellere og loft, ta bilder av godsakene og sende til [email protected]

Alt er av interesse, drakter, skjerf, kampprogram, billetter, avisklipp - og gjerne med en historie bak, sier han, og synes det er ekstra gøy med rariteter fra før 1990.

- Det hadde vært så gøy om vi sammen kan få laget en skikkelig Stabæk-samling!

Selv om Anders Haugnes egentlig ikke er storfan av sosiale medier har han altså tatt jobben med å lære nok til å opprette denne Instagram-kontoen.

- Jeg vet ikke helt om jeg har valgt riktig plattform, men nå har vi i hvert fall et sted å samle og dele gamle minner. Velkommen til stb nostalgi alle sammen!

 

Annonse fra Eliteserien: