Velkommen til Stabæk - Viking

Vi har kniven på strupen nå, og begge våre A-lag trenger sitt trofaste, Blaa publikum. Lørdag 11. september klokken 18.00 får gutta Viking på besøk, under finner dere billettinformasjon til kampen.

Annonse:

Alle med med sesongkort til Hovedtribune Øvre får en sms mandag 30. august.  Dere kan da ta ut billetter til alle åpne felt på stadion, og vil ha førsteprioritet på setene på Øvre tribune frem til onsdag 1. september kl. 12.00. Dere kan for øvrig hente ut billetter så lenge det er ledige seter på stadion.

Alle øvrige sesongkortinnehavere får en SMS onsdag 1. september kl. 12.00 med samme link, så etter det er det førstemann til mølla på ledige seter. Fristen her settes til fredag 3. september kl. 15.00, men vil være åpen etter det så lenge det er ledige seter.

Sesongkortinnehavere på Stabæk Support får egen sms med billetter til SS feltene mandag 30. august. Fristen her settes til fredag 3. september kl. 15.00, men vil være åpen etter det så lenge det er ledige plasser. 

Billettsalget åpnefredag 3. september kl. 15.00. Det legges kun opp til digitalt salg, altså ikke salg i luke på kampdag. Billetter kjøpes HER

Bortesupportere: Det er satt av billetter til bortesupportere i samarbeid med Viking. Disse billettene selges gjennom Vikings nettsider. Øvrige seter er forbeholdt hjemme supportere og nøytrale. 

Hjertelig velkommen til Nadderud og Stabæk - Viking!

 

Annonse fra Obos-ligaen: