Velkommen til Tobbebanen!

Tobias Børkeeiet har vært Brøndby-spiller siden i sommer, men fredag tok han turen til Nadderud for å klippe snor, spise kake og ta første avspark på Tobbebanen - en kraftig oppjustert Kunstgressbane 1.

Annonse:

Talentfulle Tobias signerte en lukrativ kontrakt - både for seg selv og moderklubben Stabæk - med storklubben Brøndby i sommer.
Deler av summen som tilfalt Stabæk valgte klubben å legge i oppjustering av tidligere Kunstgressbane 1, forteller daglig leder Jon Tunold.

- Tobias har tatt steg for steg som fotballspiller opp gjennom årene i akademiet. Da kjennes det både godt og riktig å bruke deler av salgssummen på denne banen, slik at pengene Tobias har brakt til klubben kommer mange flere spillere til glede og nytte i lang tid fremover.

Gutten selv synes det er hyggelig at han kan være med å bidra til bedre treningsforhold for de som kommer etter han, og han synes også det er hyggelig å være tilbake på Nadderud og bli gjort stas på.

- Banen ser veldig bra ut, kaken smaker godt og så er det hyggelig å være her igjen og hilse på folk i og rundt klubben min. For jeg kommer alltid til å føle meg som en del av Stabæk, sier Tobias med et smil.

Han trives forøvrig veldig godt i Brøndby, på tross av at han har vært skadet siden slutten av August.

- Jeg skulle selvfølgelig gjerne spilt hver eneste kamp og levert mitt beste for klubben, men jeg får ta det igjen når jeg er skadefri, og forsøke å være tålmodig nå. Jeg har blitt veldig godt tatt i mot av medspillere og folk i kluben forøvrig, og Brøndby-fansen er så kule! Vi har et snitt på 12.000 på hjemmekampene våre, 5.000 av dem står bak målet, og ofte har vi flest fans også på bortebane. Det er nok en litt annen fotballkultur her, sier Tobias.

Vi ønsker selvfølgelig Tobias alt godt og at han snart er kvitt skaden sin, vi takker for alle årene i Stabæk, og ønsker han velkommen "hjem" en gang i fremtiden.

- Jeg følger selvfølgelig med på hva som skjer i klubben, og det er godt å se at Janne har fått skikk på saker og ting. Og så er jeg nok plutselig tilbake om en tolv-femten år sier Tobias og ler.

Velkommen skal han være!

 

Annonse fra Eliteserien: