Velkommen til vår nye partner Spill Bekkestua

18. juni åpnet E-sportsenteret Spill Bekkestua. Etter en forsiktig start med covid-restriksjoner, er det nå åpent for både barnebursdager, jobbarrangement og vennetreff.

Annonse:

Daglig leder Kristian Isaksen er veldig fornøyd med at samarbeidet med Stabæk er på plass, og han ser frem til det første samarbeidsprosjektet vårt, som skjer allerede i høstferien.

Det banker Blaa hjerter hos Spill Bekkestua.
Det banker Blaa hjerter hos Spill Bekkestua.

- Stabæks Høstcamp på Nadderud er en finfin start på samarbeidet. Når barna er ferdige med fotballtreningen for dagen kan de komme opp hit og e-sporte et par timer. Et godt opplegg også for foreldre som er på jobb vil jeg tro.

 

Trygg arena

Spill Bekkestua har et bredt tilbud til alle aldersgrupper når det gjelder E-sport, og Kristian Isaksen og hans medarbeidere er særdeles opptatt av at Spill Bekkestua skal være en trygg arena for alle.

- Vi er nøye på at aldersgrenser på overholdes, og det tøffeste spillet vi har er Fortnite. Etter skolestart i august har vi hatt en del barnebursdager og sesongavslutninger her, samt firma-arrangement og vennetreff, forteller Isaksen, som gleder seg til å kunne åpne for fullt.

- Vi ønsker virkelig å bli en lokal samlingsplass, og vi mener vi har noe å by på til de aller fleste her. Vi har spill som passer for barn fra 6-7- års alderen til godt voksne, og vi setter opp turneringer og lager opplegg som er både morsomme, inkluderende og lærerike - for de som ønsker det.

Dataopplæring for seniorer

Alt ligger faktisk til rette for at Spill Bekkestua virkelig kan bli en møteplass for alle - også seniorene i distriktet vårt. Isaksen har - litt overraskende, kanskje - tatt kontakt med kommunens  seniorsentre.

- Det er kanskje litt uvanlig i denne bransjen, men vi tenker som så at hvis det er noe vi kan, så er det data. Og det er det en del eldre som sliter litt med. Derfor handler vårt initiativ om å invitere eldre på en kaffekopp og dataopplæring her på Spill Bekkestua.

Tjuefire spillkonsoller og en bilsimulator

Spill Bekkestua disponerer 400 kvadratmeter, og her kan opptil 28 personer spille samtidige. Lokalene er også tilrettelagt for hyggelige lag rundt langbord eller småbord. Det er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Og enn så lenge må man booke tid når man ønsker å spille.

Bilsimulator er også ganske gøy!
Bilsimulator er også ganske gøy!

- Vi regner med å kunne åpne for drop-inn spilling på nyåret, men dette avhenger selvfølgelig av smittesituasjonen fremover, sier Isaksen.

- Og går noen forbi og ser at døren er åpen er det bare å stikke innom å ta en titt på det vi kan by på.

- Det perfekte sted for en morsom kveld

Henriette Bråthen, markedskoordinator i Stabæk Fotball, gleder seg over samarbeidsavtalen med Spill Bekkestua.

- Vi er kjempeglade for dette samarbeidet og kommer til å benytte oss av alt Spill Bekkestua kan tilby til både Junior Support og lagene våre i bredde, topp og akademi. Spill Bekkestua er det perfekte sted for en morsom kveld med kollegaer, her kan barn i alle aldre ha kule bursdager, vennegjengen kan ha FIFA – turneringer, lagene kan ha sesongavslutninger, det er bare å ramse opp – her er det muligheter for alle; store, små og blaa!

 

Annonse fra Obos-ligaen: