Vetlesen drar nordover

Har signert for Bodø/Glimt.

Annonse:

Hugo Vetlesen forlater Stabæk til fordel for Bodø/Glimt. Klubbene er enige om en overgangssum og 20-åringen har skrevet under på en treårskontrakt med nordlendingene. 

- Jeg er utrolig takknemlig for mulighetene jeg er blitt gitt i Stabæk. Jeg har fått bestekompiser gjennom klubben og mange kamper i ung alder. Det har vært en drøm siden jeg var liten å spille for Stabæk, og jeg kan ikke få takket klubben nok. Uten Stabæk hadde jeg aldri vært der jeg er i dag.

- Stabæk har vist stor forståelse

- I Stabæk har jeg en periode vært en del inn og ut av laget. Jeg har lyst å få det beste ut av meg selv, og jeg tror jeg kan ta nye steg i Glimt, sier Vetlesen om hvorfor han ønsker å flytte på seg nå.

- Så må jeg få legge til at jeg er veldig fornøyd med at Stabæk har fått noe igjen for meg. Jeg vil takke klubben for å ha tatt hensyn til mine ønsker. Stabæk har vært fantastisk, klubben har vært samarbeidsvillig og virkelig sett min side av saken. Det har definitivt ikke vært et lett valg, men jeg mener det er et riktig valg og et riktig tidspunkt for meg å prøve noe nytt, sier Vetlesen, som tror et miljøskifte kan få karrieren til å skyte fart på ny.

Har levd ut drømmen hver dag

Vetlesen har rukket å spille 105 kamper i Stabæk-drakten siden gjennombruddet i 2017. Debuten kom mot Aalesund i april samme år. Han har mange gode minner å se tilbake på.

- Tiden min i Stabæk, fra jeg var 12 år gammel, har vært et eneste stort høydepunkt. Jeg har alltid vært rundt Nadderud. Jeg har fått leve ut drømmen hver eneste dag. Det er vanskelig å sette ord på hvor mye Stabæk betyr for meg, sier Vetlesen på telefon fra Bodø, og det hersker ingen tvil at han mener hvert eneste ord.

- Jeg vil takke alle i og rundt klubben for at de har tatt så godt vare på meg. Takk til alle trenere og lagkamerater jeg har hatt gjennom årene, det er så mange minner der. Jeg tror ikke det er siste gang jeg tar på meg Stabæk-drakten, jeg håper virkelig ikke det, sier Vetlesen som kommer innom Stabæk-brakka tirsdag for å ta farvel med lagkompiser og ansatte.

Vi ønsker å takke Hugo for alle de herlige øyeblikkene han har gitt oss på og utenfor banen de siste årene. 

Vi sender de beste lykkeønskninger med nordover og håper selvsagt å se Hugo tilbake i Stabæk-drakt en gang i fremtiden. Han er tross alt blaa tvers gjennom. 

Annonse fra Eliteserien: