- Vi er mye bedre i andre

Norge spilte seg opp etter hvilen, og var ikke langt unna å få med seg noe fra åpningskampen i U20-VM.

Stabæk-trioen Tobias Børkeeiet, Hugo Vetlesen og Ola Brynhildsen fikk sjansen fra start i åpningskampen mot Uruguay.

Første omgang var ikke spesielt minneverdig sett med norske øyne. Tidlig i omgangen satte Norge og Erling Braut Haaland ballen i mål, men reprisen viste at Eman Markovic var marginalt i offside i trekket før.

Utover i omgangen skrudde Uruguay til sin egen offensiv og skapte flere farligheter. Ved to anledninger ble Norge straffet.

Se høydepunktene fra kampen.

Til pause ledet søramerikanerne 2-0, men omtrent rett etter sidebyttet viste Tobias Børkeeiet sitt eminente blikk for spillet, og sin strøkne pasningsfot, da han fant Christian Borchgrevink på løp inn bak Uruguay-forsvaret. På en berøring satte den utleide Vålerenga-backen ballen forbi keeper som var på halvdistanse.

Og Norge hadde mye ball og var nær ved å utlikne senere i omgangen. Faktisk holdt Uruguay på å score selvmål to ganger, men de lyseblå slapp med skrekken.

Da Norge kastet mye folk frem på slutten, åpnet det seg rom bakover på banen. To minutter før full tid fjernet Brian Rodriguez all tvil med sin 3-1-scoring.

Dermed topper Uruguay og New Zealand gruppe C. New Zealand slo nemlig Honduras 5-0 i sin første kamp.

Mandag 20.30 spiller Norge mot New Zealand i Lodz. Det er en kamp Norge bør vinne for å være i posisjon til å gå videre fra gruppa.

Hør Ola Brynhildsen og Hugo Vetlesen oppsummere kampen i videovinduet under.