- Vi gleder oss til hver eneste kamp!

De står – og har stått – i kø gjennom hele høsten, disse uutholdelig viktige og spennende kampene for gutta våre. Alle vi som ikke er på banen begynner gjerne å kjenne på litt uro allerede fredag ettermiddag, men slik er det heldigvis ikke for Berg og hans utvalgte gutter og menn.

Annonse:

-  Vi slutter aldri å glede oss til kamp. Å spille fotballkamper er det morsomste disse gutta gjør, vi gleder oss alltid til å konkurrere og vi er kapable til å gjøre mye bra, sier Henning Berg noen dager før møtet med Bodø Glimt på Aspmyra.

Berg legger til at selvfølgelig er alle veldig klar over situasjonen vi står i, og det jobbes selvsagt hardt med fullt fokus på det laget selv kan gjøre noe med.

-  Klart vi var skuffa over resultatet mot Brann, vi gjorde mye bra uten å få poeng. Men sett utenfra er det selvsagt ingen bombe at de slo oss.

Han forteller at det har vært en god treningsuke, gutta er positive, offensive og alle gleder seg til hver eneste én av de fire siste kampene.

- Men nå er det en kamp av gangen. Vi er maks forberedt fysisk og mentalt. Det var veldig mye bra mot Brann, det skal vi fortsette med. Vi skal holde lenger på de gode periodene og forbedre de dårlige.

Det ser rimelig lyst ut på skadefronten også, selv om hovedtreneren selvfølgelig ikke røper for mye.

- Hugo er i bedring, han har tatt store steg og er til vurdering inn mot kampen søndag. Keita er tilgjengelig igjen, og Steinar er snart tilbake, så det kommer seg.

Og hva med resten av laget?

- De er veldig friske og raske, sier Henning Berg fornøyd.

Annonse fra Obos-ligaen: