Vi har alle et ansvar

Skolestart er rett rundt hjørnet, og mange gleder seg til å treffe klassekameratene igjen, mens noen får en vond klump i magen med tanke på skolehverdagen. Tema for Fotballens Festdag 2019 er Stopp Hetsen. Arrangementet før Eliteseriekampen er gratis for alle, og barn under 16 år kommer også gratis inn på Eliteseriekampen. Billettinfo nederst i saken.

Annonse:

Skolehverdagen er en utfordring for stadig flere. Hets og mobbing på nett gjør minst like vondt som den verbale og fysiske varianten. Samtidig ser vi også tendenser til at språket utvikler seg i en røffere og mer vulgær retning, særlig blant barn og unge. 

Dette vil Stabæk Fotball sette fokus på under årets Fotballens Festdag 18. august.

Vi skal selvfølgelig også more oss med aktiviteter og gøy i Fanzone, og med showkamp og konserter.

Programmet for Fotballens Festdag 2019 er som følger:
 

  • Fra klokken 13.00: Fanzone med aktiviteter, konkurranser, ballbinge, ansiktsmaling og mye gøy for liten og stor.
  • Klokken 13.45: Kjendis- og showkamp på kunstgresset. Se og møt  John Arne Riise, Andreas Ygre Wiig, Martine Halvorsen, Pål André Ullevålsseter, Morten Skjønsberg - med flere...
  • Klokken 14.30: Vi samles rundt scenen for konsert med The Voice-vinner 2019  Maria Engås Halsne og finalist Oscar Øiestad, og for å belyse dagens tema; Stopp Hetsen. Konferansier: Hedda Kise.
  • Klokken 16.00: Kampstart Stabæk - Kristiansund
     
  • Billetter til kampen koster fra kr. 50,- og fås kjøpt her. Gratisbilletter til barn gjelder på felt 300, 301 og 302 og hentes ut på samme link.

Vi ønsker alle bygdas fotballspillere og skoleelever, med familier, trenere, venner og lærere hjertelig velkommen til Fotballens Festdag på Nadderud Stadion 18. august!

Følg gjerne vårt Facebook-arrangement. Der vil vi fortløpende legge ut informasjon om festdagen. 

Her kan du se bilder fra Fanzone og konserten i 2018:

Her kan du se bilder fra kjendiskampen i 2018:

Annonse fra Eliteserien: