- Vi kan ikke grave oss ned

Det har vært en tung sommer for alle som er glad i Stabæk. Men kamplysten er stor - og alle verker etter å snu den vonde trenden vi er inne i. Lørdag står Follo på motsatt halvdel i cupens første runde.

Annonse:

- Jeg elsker cupen, det har jeg alltid gjort. Follo er et lag vi forventer å slå, og vi har lyst å komme langt i cupen. Da må vi komme oss videre fra første runde. Det er aldri lett. Det er stort for dem, de hever seg mange hakk og vi kan ikke senke oss. Vi skal ta dem på fullt alvor. Vi skal vinne og gå videre, sier Eirik Kjønø til Stabak.no. 

Og fortsetter: 

- Jeg forventer at vi er et bedre lag, dominerer og scorer et par mål. Det er mulig for oss å spille på oss litt selvtillit her. 

FOLLO-STABÆK LØRDAG KL. 15:00

- Hvordan vil du beskrive stemningen? 

- Det er litt som det skal være. Alle er skuffet. Samtidig handler det om å få med seg mest mulig læring fra kampen. Justerere det som ikke fungerer og forsterke det som fungerer. Vi må bli bedre til neste kamp. Vi kan ikke grave oss ned. Vi har ikke tid til å miste energi. Det er klart vi ikke er fornøyd med hvor vi ligger og kampen mot Lillestrøm. Men vi kan ikke henge med hodet, det har vi ikke tid til, sier Kjønø. 

Bli med og hei Kjønø & Stabæk-gutta til avansement i cupen. Billetter til førsterundekampen kan kun kjøpes digitalt og på forhånd. Du sikrer deg billett her.

(PS: Intervjuet med Kjønø er gjort torsdag ettermiddag) 

Annonse fra Obos-ligaen: