Vi ønsker oss flere frivillige til Stabæk media

Er du glad i fotball, glad i klubben vår og synes kommunikasjon er spennende, da er du hjertelig velkommen inn i media-teamene rundt A-lag kvinner og A-lag herrer.

Annonse:

Det er nok av både viktige og morsomme oppgaver som skal løses før, under og etter A-lagskampene på Nadderud. Det krever godt samkjørte team. Nå trenger klubben flere blaa hoder og hender for å kunne dekke A-lagskampene våre på beste vis.

- Tiden som frivillig var gull

Christian Grieg Sander har de siste årene jobbet som sportsjournalist i Dagbladet, og i sommer vikariert som sportssjef for Dagbladet-sporten. Fra 2016 til 2019 var Christian frivillig for Stabæk media. Det har han aldri angret på.

- Nei, den tiden ville jeg ikke vært foruten, tiden som frivillig var gull for meg.

Christian forteller om en veldig klok og god læremester i vår mediasjef Oddbjørn Vistnes.

- Alle burde fått en sånn start som jeg fikk, det var både trygt og enormt lærerikt å være under hans vinger. Jeg fikk veldig god oppfølging og opplæring, og mye tillitt. Som frivillig fikk jeg prøve meg på det meste innen journalistikk. Tiden i Stabæk, alt jeg lærte og fikk være med på ga meg et fantastisk utgangspunkt til å komme dit jeg er i dag rent yrkesmessig, sier Christian.

Storskjerm- og speakerhjelp 

Oppgavene Stabæk media trenger hjelp til er mange og varierte. A-lag kvinner trenger i første rekke frivillige til å styre storskjermen, samt speaker(e) til jentenes hjemmekamper, forteller markeds-og mediaansvarlig for Stabæk Fotball Kvinner, Elizabeth Buch.

- Det trenger vi hjelp til, ja. Vår fantastiske speaker vil gjerne ha avløsning etter lang og tro tjeneste på den posten. Ved siden av disse to oppgavene er det flere andre oppgaver vi trenger hjelp til på kampdag. Vi trenger rett og slett masse hjelp! Og vi lover selvfølgelig solid opplæring og oppfølging av dere som har lyst til å bli en del av frivilligteamet rundt jentene, sier Buch.

Vil du melde deg som frivillig for Stabæk Fotball Kvinner, eller har spørsmål rundt det å være frivillig, send en e-post til Elizabeth Buch

SoMe-team og skribenter

Mediasjef i Stabæk fotball, Oddbjørn Vistnes, har mange spennende oppgaver å by på rundt hjemmekampene til A-lag herrer. 

- Vi har behov for en eller flere skribenter som kan skrive kampreferater for Stabak.no, og oppdatere Twitter med de viktigste hendelsene fra kampene. Vi trenger også en eller flere personer som kan inngå i vårt SoMe-team på kampdag, og som kan være med å bidra til at Stabæk når bredt ut og engasjerer på et bredt spekter av plattformer.

 Mediasjefen etterlyser også frivillige som kan ta imot intervjuønsker og sørge for å matche journalist og ønsket intervjuobjekt. Vil du melde deg som frivillig for Stabæk Fotball Herrer, eller har spørsmål rundt det å være frivillig, send en e-post til Oddbjørn Vistnes

Springbrett til mediebransjen

Uansett hvilke oppgaver som frister kan vi love at som frivillig for Stabæk media kommer man tett på begivenhetene i en av Norges største fotballklubber. Og det er utvilsomt et fint springbrett til en karriere i mediebransjen.

Team Blaa
Team Blaa

Vi kan også love at alle får grundig opplæring, og blir en del av vår store og hyggelig frivillig-gruppe, Team Blaa. Frivillige i Stabæk fotball blir godt integrert i klubben, og inviteres blant annet til å være med på klubbens store årsfest.  HER kan du lese alt om hva det innebærer å være en del av Team Blaa.

Hjertelig velkommen til Elite- og Toppseriens hyggeligste frivilligkorps!

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: