VI TRENGER DERE – ALLTID. UANSETT

Med tre seire innabords håper og tror vi at gutta er på vei inn i en god, blaa periode og vi trenger dere som alltid som vår 12.mann på tribunene. Kom og støtt laget søndag 8.august kl 20 når vi møter Sarpsborg08.

Annonse:

Alle sesongkortinnehavere på Hovedtribune Øvre skal nå ha fått tilbud via sms om å ta ut sine billetter til kampen søndag 8.august kl 20. Disse kan ta ut billetter på alle åpne felt på stadion, men vil ha førsteprioritet på setene på øvre tribune frem i morgen, tirsdag 3. august kl. 10.00. Åpen etter det så lenge det er ledige billetter.

Alle øvrige sesongkortinnehavere får en SMS tirsdag 3. august med samme link, etter det er det «førstemann til mølla» på ledige seter. Fristen her er onsdag 4.august kl. 12.00, men vil være åpen etter det så lenge det er ledige billetter.

Sesongkortinnehavere på Stabæk Support får egen sms med billetter til SS feltene i dag, mandag 2. august. Fristen her settes til onsdag 4.august kl. 12.00, men vil være åpen etter det så lenge det er ledige billetter.

Sesongkortinnehavere på Junior Support får tilsendt mail med link i løpet av dagen i dag.

Billettsalg

Åpnes onsdag 4.august kl. 12.00.

For de som ikke har sesongkort, er det mulig å kjøpe digitale billetter (kun digitalt) her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb

Her kan du også kjøpe sesongkort.

Vi gleder oss til å se deg på Nadderud. Alltid. Uansett.

Annonse fra Eliteserien: