Videre i NM etter storseier mot Bærum

Hegardt, Kostadinov, Spiten, Christensen og Opseth scoret målene for oss i den solide seieren mot Bærum.

Annonse:

– Det var mye positivt. Jeg er veldig glad på vegne av gutta som fikk muligheten til å spille mer, gjøre det bra og få noen scoringer. Dette er veldig bra for hele gruppa, sa Bob

– Treningene våre har vært bra og vi har sett fremskritt hos spillerne. Når det er mulig å gi flere muligheten er det en belønning og det er bra for lagmoralen, sier sjefen.

Hør intervjuet med Bob her:

Se høydepunktene fra kampen her:

Asset 1 Asset 2
23
Ulla


19
Riise
4
Næss
11
Walstad
Substituted out 60'


26
Nysveen
Substituted out 60'
24
Kostadinov
Substituted out 60'
Goal 35'
6
Christensen
Substituted out 68'
Goal 64'
20
Andresen

8
Hegardt
Goal 23'

22
Fardal Opseth
Goal 73'
21
Spiten-Nysæter
Substituted out 72'
Goal 44'
Innbyttere
1
Rossbach
29
Ekorness
Substituted in 60'
2
Pedersen
10
Geelmuyden
Substituted in 60'
17
Olderheim
28
Tobiassen
Substituted in 68'
9
Diabaté
7
Eggen Vinge
Substituted in 72'
27
Wendt
Substituted in 60'
Innbyttere
  • 1
    Rossbach
  • 29
    Ekorness
    Substituted in 60'
  • 2
    Pedersen
  • 10
    Geelmuyden
    Substituted in 60'
  • 17
    Olderheim
  • 28
    Tobiassen
    Substituted in 68'
  • 9
    Diabaté
  • 7
    Eggen Vinge
    Substituted in 72'
  • 27
    Wendt
    Substituted in 60'

Etter onsdagens trekning er det klart at neste runde blir mot Alta borte om en uke.

Slik var kampen:

Vi åpnet tidlig med et par gode muligheter innen de første fire minuttene. Først på en heading fra Opseth, så på et skudd fra venstrehjørnet av 16-meteren utført av Spiten-Nysæter, men dessverre gikk begge forsøkene til side for Bærums mål.

Bærums Marius Augdal fyrte av fra 35 meter etter 10 minutter. Marius Ulla i Stabæk-målet hadde ikke noen utfordring med å plukke opp ballen. Bransdal fulgte opp med et skudd fra 20 meter, men denne gikk over målet bak Ulla.

Stabæk satte i gang kontring like etter, og Spiten prøvde seg på ny fra vår venstreside, men dessverre gikk avslutningen hardt og lavt på utsiden av lengste stolpe. Det bølget bra på dette tidspunktet. Ulla måtte ut i full strekk da Bransdal igjen forsøkte seg på et skuddforsøk. Det ble ikke annet enn corner.

Stabæk-ledelse

Etter 24 minutter var det vi som var skarpest foran mål etter flott en-touch-spill. Hegardt tredde igjennom til Spiten på venstrekanten. Sistnevnte løftet inn en pasning foran mål hvor førstnevnte fikk styrt inn kampens første mål.

DSC06644.jpg
Christ Hegardt sendte oss i ledelsen på AJ Arena

Stabæk-dobbel

Og det kjappe samspillet skulle også skape en Stabæk-dobbel etter 35 minutter. På vår venstreside tredde Spiten en genial pasning til Hegardt. Sistnevnte vendte av Bærum-forsvareren, og slo en diagonal pasning ut til en helt ledig Kostadinov. Vår midtbaneyndling hadde ingen problemer med å tre ballen til høyre i mål. Nok et nydelig angrep av oss mot et etablert forsvar.

Andresen testet skuddfoten fra ca. 35 meter da vi bikket 42 minutter. Det var stor kraft i skuddet, men dessverre gikk skuddet på feil side av Bærums tverrligger.

Spiten-mål

Bærum hadde et avslutningsforsøk etter 45 minutter i spiss vinkel som Ulla snappet enkelt. Vi satte i gang spillet raskt, og ballen endte til slutt hos Spiten-Nysæter, og sistnevnte fyrte av med et vakkert skudd som satt klint i venstre stolpe og i mål, via Bærum-målvakt Vedeler. Nok et nydelig angrep, og et flott mål av unggutten!

Godt på overtid slo Hegardt inn til Christisensen foran mål, og sistnevnte forsøkte å styre ballen i mål med en kraftig heading, men dessverre gikk ballen i bue rett over tverrliggeren.

Lagene gikk til pause på stillingen 3-0 til Stabæk.

Fardal Opseth var svært nære etter 63 minutter da han kom løpende i bakrommet til Bærum, tett fulgt av en gulkledd forsvarer. Avslutningsforsøket gikk like til side for motsatt stolpe.

Christensen-mål

Vi fikk en corner etter 64 minutter etter at Hammy hadde lagd kaos i Bærum-forsvaret. Corneren ble slått kort til Hegardt, og sistnevnte fyrte av et høyt innlegg inn foran mål. Vår nye, danske helt Christensen var på rett sted til rett tid og headet inn vårt fjerde mål i kampen. Like etter fyrte Hammy av fra 18 meter, men like til side for målet til Bærum.

Wendt stormet framover etter 74 minutter, og forserte både en og to Bærum-spillere. Han spilte fram til Hammy, men sistnevnte fikk ikke satt ballen i mål.

Opseth-mål

Etter 75 minutter satt målet for Fardal Opseth. Hammy avanserte på vår høyreside og fikk lagt inn til Tobiassen. Sistnevnte la igjen ballen til en helt ledig Opseth som satte ballen kontant i mål. Nok et flott spill av oss som ledet an til scoringen.

På frispark etter 78 minutter endte ballen hos Eggen Vinge på venstresiden. Han dro av en Bærum-spiller og fyrte av mot lengste stolpe, men dessverre ble det stang ut i stedet for scoring. Nærmere kommer man ikke!

Bærum prøvde seg da de vant ballen godt inne på vår banehalvdel etter 84 minutter, men en heltemodig innsats fra unge Ekorness bidro til å blokkere skuddforsøket fra vertene på kanten av 16-meteren. Vi svarte ikke lenge etter med ny, stor sjanse. Hammy var nok en gang svært nære da Eggen Vinge spilte ham fram i bakrom på venstresiden, men vertenes målvakt fikk slått ballen til corner på avslutningsforsøket fra Hammy. Og rett etter var Fardal Opseth en stolpe unna fra å sette inn sitt andre mål i kampen. Han fikk prøve seg fra venstresiden også med en avslutning. Denne gangen var det Vedeler i Bærums mål som hindret Stabæk-scoring.

Det ble ikke flere mål. Dermed tok vi en svært fortjent 5-0-seier mot Bærum og er fremdeles med i NM!

Annonse fra Obos-ligaen: