Viking-seier i Stavanger: – Perioder med mye bra

På Vikings treningsbane var det hjemmelaget som stakk av med seieren i søndagens kamp.

Annonse:

Gutta dro til Stavanger for å møte Eliteseriemotstand på SR-Bank Arena søndag. Like før kampstart ble det besluttet at banen var for hard, og at kampen måtte flyttes til treningsbanen utenfor stadion.

Det medførte dessverre også at kampen ikke ble streamet som planlagt, og vi beklager til alle blaa som dermed ikke fikk med seg oppgjøret.

Bob Bradley fikk dog med seg oppgjøret fra sidelinjen og hadde følgende å si da han ankom Brakka tidlig mandag morgen:

– I perioder av kampen synes jeg faktisk at vi gjør mye bra og det er flere sekvenser hvor vi spiller god fotball og spillet vårt flyter. Vi møter god motstand, men vi henger godt med spillemessig i deler av kampen. Vi skaper flere sjanser selv som vi ikke klarer å omsette, i tillegg kommer to av baklengsmålene etter dødball. Det er ting vi må luke bort, sier Bradley.

– Når spillet vårt flyter er det ting som er bra, men vi må jobbe med å være på det nivået i hele kampen. Jeg synes at flere spillere viser veldig god fremgang i det vi holder på med. Så må vi bare fortsette, sier sjefen.

Budstikkas prat med kaptein Nicolai Næss kan også leses her

Da kampen først kom igang på treningsbanen var det Viking som fikk ballen i nettet, da Viljar Vevatne var fremme på en retur halvveis i første omgang.

Vi hadde også noen gode muligheter til å score før hvilen, men Arild Østbø gjorde jobben i Viking-målet da han blant annet stoppet Machop Chol alene gjennom.

20 minutter etter hvilen doblet Viking da Lars-Jørgen Salvesen headet et innlegg i nettet til 2-0. Like før slutt prikket også Joe Bell et frispark i krysset.

Dermed endte det med 3-0-seier til Viking i Stavanger.

Vi takker for kampen og ønsker lykke til med ny sesong.

Neste kamp er hjemme på Nadderud mot Kongsvinger lørdag 14.00.

Slik så elleveren og troppen ut mot Viking:

STB_1x1_lagoppstilling.jpg

PS: Fredag åpnet billettsalget til OBOS-ligaen. Billetter til serieåpningen og første hjemmekamp finner dere her

KJØP SESONGKORT 2024 HER!

Annonse fra Obos-ligaen: