" "

Vil du bidra som frivillig i Stabæk Fotball?

Uten frivillig innsats fungerer ingen fotballklubb. I Stabæk har vi en fantastisk base på rundt 60 frivillige som i første rekke har viktige oppgaver knyttet til kampdager for A-lag dame og herre. Og vi trenger flere.

Annonse:

Til hver hjemmekamp for A-lag herrer skal et sted mellom 40 og 50 posisjoner bemannes. Vi trenger publikumsverter, verter til vår Jr. Supporttribune, Fanzone, VIP område og til presse/mediasenteret, og mye, mye mer.

Tirsdag 5. mars kl. 18:00 – 20:00 inviterer vi derfor alle som ønsker til å høre mer om Stabæk Fotball historien og de mulighetene som finnes som frivillig for klubben.

Sted: kontorbrakka, Nadderud stadion, 2. etg

Agenda: Du får høre Stabæk historien av Ingebrigt Steen Jensen, en sportslig oppdatering og mer om hva det er man trenger hjelp til fra frivillige.

Enkel servering

Påmelding:

Oppgaver for alle

Uansett hvor mye tid du har lyst til å bruke som frivillig hos oss tør vi love deg at du vil møte en masse hyggelige "kolleger", med store, blaa hjerter. Og vi har arbeidsoppgaver som passer de aller fleste.

Fleksibelt

Du binder deg ikke til å tilbringe samtlige hjemmekamper som frivillig på Nadderud, men vi forventer at man stiler på minimum 7-8 kamper i året. 

Du får også et sesongkort du kan bruke selv på de kampene du ikke jobber, du kan låne det bort eller gi det bort. Og du blir invitert til sosiale arrangementer som for eksempel årsfesten.

Vil du være en del av laget, så vil vi gjerne høre fra deg! Kan du ikke komme denne kvelden, så ta kontakt for en prat.

For mer informasjon kontakt:

Arrangementssjef, Kjetil Ekeli på telefon 91 39 53 51 eller mail: [email protected]

Se videoen vi har laget som viser deg litt av hvordan en dag på jobb kan være. Foto/red: Lars Jarle Mæhlum

Annonse fra Eliteserien: