Vil du hjelpe til med fyrverkerisalget?

Vårt superteam av fyrverkeriselgere trenger forsterkninger i romjulen.

Annonse:

Fyrverkerisalg på Nadderud Stadion vokser og vokser, og i år blir det det største noen gang. Mer profesjonelle blir vi også. Nytt av året er at du kan se nærmere på varene. Vi får utstillingsmodeller, såkalte dummies, slik at du kan se, løfte, kjenne på vekten og å lese på produktene, mens du bestemmer deg for hva du vil kjøpe. 

I løpet av årene vi har solgt fyrverkeri, har dugnadsgjengen bestående av Supportere, Ambassadører, sponsorer og venner av Stabæk Fotball bidratt til over 1 million kroner netto til klubben i deres hjerter.

Noen har bidratt hvert år, noen hver eneste dag, men uansett hvor mye eller lite man jobber, er hver eneste like viktig for at det lar seg gjennomføre. 

Ønsker du å bidra med sjauing, salg eller bare ta vare på frivillige og gjester. Kan du bare jobbe noen timer her og der, hjelper dette veldig. Alt monner. 

Å jobbe på Nadderud i romjulen gir mye tilbake. Du møter folk du kjenner igjen fra kampdagen, Onkel Blaa, nabolaget eller kanskje ikke har sett på lenge, i en hyggelig ramme og med et viktig bidrag til klubben. Jeg vil gjerne ha deg med på 1. laget i romjulen 2019.

Og jeg kan garantere at du ikke blir sittende på benken, eller byttet ut halvveis. 

Bli med.

Ta kontakt med Johan på 4022 4042.

Annonse fra Eliteserien: