Wangberg klar for Stabæk: - Det føles veldig riktig

Etter sju sesonger i Tromsø drar Simen Wangberg sørover. Midtstopperen som blir 30 år torsdag, har skrevet under på en avtale ut 2023-sesongen.

Annonse:
Simen Wangberg er på plass på Nadderud
Simen Wangberg er på plass på Nadderud

Ryktene om en overgang til Stabæk har gått i flere dager allerede. Men nå er det altså bekreftet. Onsdag ettermiddag bestod Wangberg den medisinske testen og signerte papirene som gjør ham til Stabæk-spiller ut 2023. 

Wangberg har en lang og innholdsrik karriere bak seg i norsk toppfotball. 

Trønderen står bokført med 235 kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen siden debuten for Rosenborg i 2009. Etter opphold i Ranheim og Brann, ble han Tromsøs eiendom i 2014. Og i Nordens Paris har han vært siden. Nå blir det imidlertid et lite sceneskifte - og Wangberg gleder seg stort til sin nye fotballhverdag. 

- Jeg tror det er en veldig god match. Det er en veldig talentfull gruppe her som har stort potensial i seg. Så håper jeg at jeg kan bidra med erfaring og lederegenskaper. Utenfra har Stabæk alltid virket som en fin familieklubb med fine folk. Det føles veldig riktig og det føles godt å være her, sier Wangberg til Stabak.no.   

- Jeg håper jeg kan utvikle meg videre her og bli en bedre fotballspiller. Det er en viktig drivkraft og motivasjon. For jeg føler jeg kan ta et steg til som spiller, og gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen.

Wangberg begynner å trene med sine nye lagkamerater neste uke. Generalprøven mot Lillestrøm kommer for tidlig.

- Jeg gleder meg veldig til å møte spillerne og resten av støtteapparatet. Jeg tror vi kan utrette store ting sammen. Stabæk har gode meritter å vise til, og klart det er mulig å gjenskape det. Jeg håper vi kan få det til med denne gruppen også, sier Wangberg.  

Se intervju med Wangberg her! 

Annonse fra Obos-ligaen: