WANGBERG: - Er på rett kurs

Simen Wangberg var fornøyd med å holde nullen og mener at de to siste kampene viser at vi er på rett kurs.

Annonse:

Oppgjøret mot Strømsgodset endte 0-0 etter en jevnspilt kamp på Nadderud. 

- Jeg syns vi gjør en solid kamp. Jeg syns vi slipper til relativt lite. Vi skaper ikke all verden selv, men vi har bestemt oss for at vi må ta tak i forsvarsspillet. Vi har sluppet inn for mye mål frem til nå. Det er vår førsteprioritet. 

- Jeg sitter igjen med at vi er på rett kurs etter de to siste kampene. Det er en go i gruppa som har tro på at vi kan komme oss ut av den situasjonen her. Det bekrefter den kampen i dag og så ønsker vi etterhvert å produsere litt flere sjanser selv så vi kan avgjøre kampene. 

I det 87. minutt lobber Strømsgodsets Halldor Stenevik over Marcus Sandberg og ballen har retning mot mål. En Simen Wangberg i full firsprang klarer akkurat å nå ballen og klarere den unna. 
- Det er viktig å avpasse farten inn mot målet der sånn at man ikke bare durer på og setter den i eget mål. Så var det bare å ta frem den gode venstrefoten og klinke den utenfor målet. Litt flaks og litt erfaring.

Se situasjonen i høydepunktene her: 


Før kampen mot Sandefjord tok Simen Wangberg med seg en slitt skinnhanske og spurte i en tale: "Hvem tar opp hansken?" Hansken ble da gitt til Jeppe Moe etter kampen. 

- Vi har ikke gitt noe hanske i dag i og med at det ikke ble noe seier, men jeg syns hele gruppa virkelig har tatt opp hansken. Og det var egentlig det som var hele poenget med den gimmicken. At alle i denne gruppa er nødt til å steppe opp noen hakk og bidra med det de kan for å komme oss ut av denne situasjonen. Det har folk virkelig gjort. Men det holder ikke å gjøre det i to kamper, vi har enda 10 kamper igjen hvor vi må ta opp hansken. Den går enda. 

På spørsmål om det ikke var aktuelt å gi hansken til seg selv etter den heroiske redningen svarer Wangberg kontant: 
- Nei, det kommer jeg aldri til å gjøre. 

Se intervjuet med vår kaptein for kvelden

Annonse fra Obos-ligaen: