BP4A7155

Welcome to Stabæk, Rubio Rubin

Amerikanske Rubio Rubin - fantastisk navn! - har signert kontrakt med Stabæk Fotball ut sesongen 2017. I første omgang.

Annonse:

Den offensive spilleren som sist spilte for danske Silkeborg IF, er glad, takknemlig og ikke minst veldig motivert for oppgavene som venter ham utover høsten.

Vil gi alt

- Jeg har en virkelig god følelse nå, og vil takke Stabæk for at de tør å ta sjansen på meg. Jeg gleder meg veldig til å få gi alt jeg har for den blaa drakten og er bare happy for å være her, sier Rubio Rubin.

Han forteller at han er en seriøs og hardtarbeidende fotballspiller som vil gi alt for laget både i medgang og motgang.

Foto: Kristian Bjerke
Foto: Kristian Bjerke

- Jeg er en offensiv spiller med fokus på å angripe og med et sterkt konkurranseinstinkt, og håper selvfølgelig å kunne bidra til mange seiere med både mål og assists. 

Den Amerikanske Drømmen

Rubin er født og oppvokst i USA, men foreldrene er opprinnelig fra Mexico.

- Jeg er oppdratt i en veldig spansk familie, og er både glad for og stolt av min familiebakgrunn. Mor og far gikk for den amerikanske drømmen, og jeg har fått nyte godt av deres mot og fantastiske arbeidsinnsats.

Rubio Rubin smiler.

- Nå er jeg veldig motivert for å jobbe knallhardt på trening og synes det er så inspirerende at jeg skal få være en del av en gruppe med så mange unge og talentfulle spillere.

Spiss, kant - nr. 10

Sportsdirektør Inge André Olsen forteller at Rubin er en offensiv spiller.

- Han kan spille i flere posisjoner – spiss, kant, nummer 10. Vi har mistet en spiss (Nimely) og Moussa er skadet, så det passer fint med en ung, talentfull spiller. Rubin falt litt ut etter et trenerskifte i Utrecht, og vi er jo ikke helt ukjente med å få nye Stabæk-spillere på den måten, sier Olsen og gliser. 

Sportssjefen forteller også at kontrakten foreløpig gjelder ut sesongen, og hvis Rubin trives hos oss og vi er fornøyde vil Stabæk selvfølgelig se på muligheter videre. 

Når Rubio Rubin blir spilleklar er foreløpig litt usikkert,  det kreves noe mer papirarbeid for spillere som kommer fra land utenfor EU.

Rubio Rubin

  • Født: 01. mars 1996

  • Nasjonalitet: USA

  • Tidligere klubber: FC Utrecht, Silkeborg IF

  • Posisjon: Angrep

Annonse fra Obos-ligaen: