William erobreren

William elsker Stabæk. Han vet alt om A-lagsgutta våre, hvor de har spilt, alder, skader, scoringer og mye, mye mer. Tirsdag tok han turen fra Enebakk til Nadderud for å sjekke status på årets lag.

Annonse:

Han erobrer noen hjerter, godeste William, når han overvinner sjenansen og kommer til Nadderud for å se på en trening. Tirsdag denne uken gjorde han nettopp det, og det ble en finfin dag! Mamma Elisabeth kan ikke få rost spillere og trenere nok.

- Det er helt fantastisk å være supporter for en så herlig klubb. Mange av spillerne kom bort og snakket med William, han fikk tilbud om å være med å spille og fikk masse autografer. Janne smilte og lo og fikk han til å føle seg så velkommen. Og en kald mamma fikk tilbud om en varm jakke. Av sportssjefen selv, snakk om å bli tatt vel imot, sier Elisabeth.

Det banker godt i blaa hjerter å høre slikt. Nydelig levert, gutta!

William og familien har aldri bodd i nærområdet, men bestefar, som også bor i Enebakk, drev Esso'n på Stabekk i 50 år, og var til og med sponsor i klubben noen år. Så det har aldri vært noen andre klubber for denne familien - de kjører mer enn gjerne langt for å se laget sitt. 

En annen av klubbens mest trofaste var også ute for å sjekke status på gutta denne tirsdagen, og det ble et godt møte mellom de to supporterne fra henholdsvis  junior- og senioravdelingen. Gunnar Krogssveen ville gjerne høre hva som brakte en guttunge fra Enebakk til en kald januartrening på Nadderud.


Det ble en vellykket tokt for William, han og mamma kjørte fornøyde og glade fra Nadderud til Enebakk og Flateby. Med på lasset var både gode opplevelser, masser av autografer, og kule bilder sammen med spillere og selveste hovedtener Janne.

Visst det ble en glad dag for erobreren. Og for alle de han møtte på sin ferd.

Annonse fra Obos-ligaen: