-Det er på Felt 100 det skjer!

Stabukken gleder seg veldig til å se fotballkamper sammen med massevis av unge venner, når vi forhåpentligvis snart kan samles på tribunene igjen.

Annonse:

Han har jobbet hardt i det siste, vår kjære maskot Stabukken, for at alt skal være klart når vi får lov til å samles på tribunene igjen.

Og han har store planer for sesongen 2021! Stabukken har nemlig hatt veldig god tid til å planlegge sesongstart, både for seg selv og sine gode venner i Junior Support. Det første han har planlagt er å finne flere venner han kan invitere til Nadderuds kuleste tribune. Så ikke bli overrasket om han plutselig dukker opp på skolen din, eller du møter han på Bekkestua når han er han ute for å treffe nye venner.

Felt 100!
Felt 100!

Stabukken kan trenge litt hjelp til å få enda flere samlet på Felt 100 på kampdag. Kjenner du kanskje noen som liker fotball og har lyst til å være med å se kamper sammen med gjengen fra Junior Support-tribunen? Dere har jo selv opplevd hvor kjempegøy det er når Felt 100 er fullsatt av blaa barn og unge - sånn som på dette herlige bildet!

Sesongkort til Felt 100 koster 700 kroner. Du blir medlem i Stabæk Junior Support, og får alt dette inkludert:

 

- 15 hjemmekamper i Eliteserien

- Eget felt for alle mellom 6 og 13 år

- Egen kiosk

- Egne verter som passer på

- Velkomstpakke hjem i postkassen med overraskelser

- Bursdagshilsen fra en A-lagsspiller

- Morsomme aktiviteter i Fanzone før kamp

- Bortetur med servering underveis

Og vi lover dere at spillerne kommer bort og hilser på etter hver kamp!

 

Undertekst:
Pga Covid 19vil vi p.t. ikke kunne åpne opp Felt 100 riktig enda. Vi håper dette endrer seg om ikke alt for lenge. I mellomtiden lover vi at også Junior Support  - medlemmer skal få komme på så mange kamper som mulig. På lik linje med andre sesongkortholdere trekkes det også blant disse. Og velkomstpakken skal dere uansett få hjem i postkassen
😉

 

Annonse fra Obos-ligaen: