Hei! Stabukken her

Og jeg er faktisk verdens heldigste bukk. Hver gang stabækgutta spiller kamp på Nadderud, samles nemlig de aller morsomste og greieste på min favoritt-tribune. Den som bare er for barn.

Annonse:

Da er det ikke så vanskelig å skjønne at jeg synes jeg har verdens morsomste jobb også. Jeg får nemlig være sammen med barna både på Junior support-tribunen, i Fanzone og ellers rundt på stadion. Jeg er veldig gla' i å rusle litt rundt å sjekke at alle har det bra, nemlig.

Når det begynner å nærme seg kampstart slår hjertet mitt fortere og fortere. Hvor mange barn kommer det i dag? Har de lyst til å tulle øg tøyse litt, kanskje? Være med på konkurranser og skikkelige heiarop? For jeg trenger hjelp av dem til det siste - jeg snakker nemlig ikke, skjønner dere, men jeg er kjempegod til å lytte.

 Og vi pleier å skjønne hverandre godt - dere som er litt små og jeg som er veldig stor -  uten å bruke så mange ord. Og da blir det jo i hvert fall ikke noe kjefting fra meg! Det får andre ta seg av hvis det trengs.

Det er ingenting som er så gøy som når gutta scorer mål. Da er det jubel og glede overalt, og masse high fives - det er bare herlig!

Jeg gleder meg så innmari til å se dere alle igjen på Nadderud stadion når vi får lov til det. Enn så lenge; vær snille, greie, friske og glade - vi sees på kamp en vakker, blaa dag ganske snart!

Heia Stabæk - Alltid.Uansett

Hilsen Stabukken

 

Annonse fra Obos-ligaen: