20190619-stb-samarbeidsklubber2

Avhengig av våre naboklubber

Annonse:

Vi har de siste månedene hatt en god dialog med mange av våre lokale klubber og har nå signert en treårig samarbeidsavtale med disse – og flere er på vei inn:

Snarøya Sportsklubb
IL Jutul
Nesøya IL Fotball
Lommedalens IL
Haslum IL
IL Jardar
Fossum IF
Bærums Verk Hauger IF

Det er viktig for Stabæk at vi kan ha et godt samarbeid med de lokale klubbene og vi håper selvfølgelig også at de kan nyte godt av vår kompetanse på spiller – og trenerutvikling.

Vi ønsker å fortsette der vi har startet med fellesmøter som skal være en møteplass for utveksling av erfaringer og kunnskap. Med felles innsats legger vi grunnlag for å etablere utviklingsarbeid på et høyere nivå.

Om vi tenker «én klubb», kan vi ha som mål å bli den ledende kommunen i Norge på spillerutvikling!

Som toppklubb er Stabæk avhengig av våre naboklubber ved at vi får lov til å utvikle spillere som har hatt gode utviklingsløp i sine moderklubber og kommer til oss når de ønsker å profesjonalisere sin utvikling.
Klubbene skal sammen finne ut om og når det er riktig å gå fra moderklubb til Stabæk.
Vårt mål er at samarbeidsklubbene skal være stolte over å «levere» spillere til oss for videre utvikling.

Utviklingssjef Gaute Larsen sier:

- Stabæk er den Eliteserieklubben i Norge som benytter flest unge spillere fra eget akademi. Selv om de har gått gradene i vårt akademi har de fleste kommet fra våre naboklubber. Eksempelvis kom Hugo Vetlesen fra Haslum, Andreas Hanche-Olsen fra Øvrevoll Hosle og Jeppe A Moe fra Fossum.

Vi ønsker å jobbe sammen, bygge kvalitet – og ved å hjelpe hverandre har vi i Stabæk større mulighet til å bli – og forbli – et topplag - og Bærums stolthet!

Stabæk ønsker å skape liv, stemning og entusiasme rundt topp-fotballen, både på dame – og herresiden. Her trenger vi også hjelp av våre samarbeidsklubber.
Det er ingen tvil om at større lokal tilknytning vil skape tettere bånd mellom publikum og spillere, så vi ser frem til enda tettere samarbeid de nærmeste årene.

ALLTID. UANSETT

Annonse fra Obos-ligaen: