Bli samarbeidspartner hos Stabæk Fotball

Annonse:

Om partnerskap i Stabæk Fotball


Stabæk Fotball spiller i OBOS-ligaen for menn og Toppserien for kvinner.

Vi er en klubb som vil «opp og fram» og med ny stadion i sikte er vi klare for nye hårete målsetninger, i kjent Stabæk stil.

Målet er å gjøre ting som er verdifullt, som skaper felleskap, entusiasme og glede for alle som er med, både på banen og utenfor banen.
Tillegg til målet skal vi være «lokalsamfunnets mest verdifulle fellesskap.»

 

Nettverket som leverer


Klubben har i dag mange gode og spennende samarbeidspartnere. Og vi skal hele tiden jobbe for sterk synliggjøring av våre partnere i et innovativt og ressurssterkt markedssegment. Vi skal bidra til at våre partnere får utnyttet de kommersielle muligheter som ligger i vårt partnernettverk, vår medlemsmasse, supportere, samarbeidende klubber og fotballinteresserte mennesker i vårt nærmiljø.

Som samarbeidspartner i Stabæk Fotball blir du en del av den store og varme Blaa familien. Stabæk Fotball er fotballklubben som har blitt serie- og cupmester på både dame og herresiden! Dere blir en del av en klubb med et av landets beste fotballakademi, en breddeavdeling med 700 medlemmer - og dere bidrar til alt det flotte arbeidet Stabæk Fotball gjør i vår region med samfunnsansvar. Fotball spiller vi selvsagt på naturgresset på Nadderud. Kampene nyter dere velvitende om at dere en del av lokalsamfunnets mest verdifulle fellesskap!

Dere blir også en en del av Norges beste partnernettverk, «nettverket som leverer». Vi håper det er flere ser verdien i dette. Man trenger ikke engang å være Blaa - eller fotballinteressert. Hele nettverket er bygget opp rundt Business2Business (B2B) og at partnere skal kunne regne hjem avtalen sin ved å samhandle med hverandre og nettverket til nettverket. Vi har forskjellige verktøy for å hjelpe til med dette som frokostmøter, lunsjmøter og after works. Vi har møte-cup som er speed-dating for bedrifter, vi tilbyr VIP på hjemmekamper med intervju av lagenes trenere før kampstart samt mat og drikke servering og «mingling». Vi har sosiale arrangementer som golfturnering,  fotballcup, årlig partnertur og andre aktiviteter som stimulerer til nettverksbygging og sterkere B2B relasjoner.

Vil du være med og oppleve engasjement, gode historier og bli en del av et felleskap? Ring eller send en av oss en e-post så kan vi fortelle mer om alt dette.

[email protected] - 934 56 231
[email protected] - 472 31 849
 

Nettverket som leverer!
Alltid. Uansett

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.12.2018, oppdatert: 06.06.2024
Skrevet av: Stabæk Fotball