- Anton Sport og Stabæk Fotball er litt like

Vår lokale sportsbutikk på Bekkestua, med Morten Borgersen i spissen, har signert for nok ett år i det gode, Blaa selskap.

Annonse:

- Tiden går så fort, vi har vært med siden 2015, og vi er stadig nærmere en ny stadion som skal bidra til både cup- og seriegull for Stabæk, klart vi vil være med på det! Vi vil være med de som lykkes – nok snakk.

Morten Borgersen er innehaver av - og for mange selve sjelen, hos Anton Sport Bekkestua. Og han drar paralleller til både gleder og utfordringer butikken og klubben hans har.

-Som hånd i hanske

Både Anton og Stabæk har vel noe mindre budsjetter enn mange av konkurrentene, og har måttet lære å tenke litt annerledes. Det er nok en del av grunnen til at jeg synes vi passer sammen som hånd i hanske.

Morten smiler og innrømmer en fortid med både Start og VIF som favorittklubber, før han altså ble en del av Stabæk-familien.

- Det gikk fort å føle seg hjemme her, og jeg signerer kontrakten først og fremst med hjertet, men er selvfølgelig veldig fornøyd med nettverket klubbtilhørigheten gir meg.

Bruker nettverket

Morten forteller at i Anton er de svært bevisste på å bruke nettverket når de trenger varer eller tjenester.

- Jeg sjekker alltid partnerlisten først, både når det gjelder jobb og privat, og håper alle klubbens partnere gjør det samme. Dette er spesielt viktig i tider som er vanskelige for mange bransjer og bedrifter.

Som vel de fleste vel har fått med seg er sportsbransjen blant "vinnerne" under korona-pandemien, og Borgersen kan fortelle om all time high når det kommer til Anton og årets omsetning.

- Fredag 13. mars permitterte vi alle - inkludert meg selv - men allerede rundt påske tok det helt av, og salget har vært fantastisk siden. Det er veldig mange som har gledet seg over sport og friluftsliv denne våren og sommeren.

Gull på Nye Nadderud

Morten Borgersen gleder seg veldig til at ny stadion står klar på Nadderud.

- Vi går som nevnt både for serie- og cupgull på Nye Nadderud, og det skal Anton være en del av! Jeg ser for meg litt oransje på de blaa draktene, det har forøvrig jentene allerede forsøkt - med hell.

Veronika Paulmann i klubbens markedsavdeling er også storfornøyd med resigneringen.

- Først og fremst er jeg veldig glad for at Anton Sport og Morten er med oss videre. Alle som kjenner Morten vet at han er en utrolig hyggelig og livlig fyr. Sånne personer trenger vi i nettverket. En annen ting som gjør meg glad er måten Morten bruker nettverket på. Han sjekker alltid mulighetene i nettverket først – og noen ganger også nettverket til nettverket. Det blir det business og gode historier av.

 

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 18.09.2020, oppdatert: 29.09.2020
Skrevet av: Ellen Rønning