Arkel forlenger og blir ny hovedpartner

Arkel Asker & Bærum AS øker sitt Stabæk-engasjement og blir en av våre hovedpartnere de neste to årene.

Annonse:

Arkel Asker & Bærum kom inn i Stabæk-nettverket i 2017 og har vært med i tykt og tynt siden. Nå har elektroentreprenøren som holder til på Hvalstad i Asker økt og forlenget avtalen og blir med det en av klubbens hovedpartnere. Logoen deres vil også pryde sokkene til Damelaget de to neste årene. 

– Stabæk har hatt et godt samarbeid med Arkel i flere år nå, og vi hører stadig skryt internt at de gjør en strålende jobb hos oss. Vi er veldig fornøyd med at de blir med oss videre i minst to år til, sier partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann. 

Her kan du kjøpe elektriker-tjenester fra Arkel Asker & Bærum. 

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Stabæk Fotball, både når vi utfører jobber på Nadderud Stadion og nettverket til klubben. I tillegg til denne avtalen skal vi lansere et Arkel-stipend til noen utvalgte jenter i Stabæk-systemet. Dette kommer vi tilbake til på nyåret, sier Morten Sagen, daglig leder i Arkel. 

– Det er veldig gledelig at nok en eksisterende partner både øker og forlenger. Det vitner om at det har blitt jobbet godt her, samtidig som vi har lovet at vi skal utvikle vårt partnernettverk ytterligere i årene som kommer, sier Andreas Aalbu, kommersiell leder i klubben. 

Se her for mer informasjon om vårt nettverk og våre samarbeidspartnere

Annonse fra Obos-ligaen: