Asplan Viak fortsetter som Del Drømmen-partner

- Å bidra til at folk kan komme på fotballkamp er et meget aktverdig formål, sier Pål Føyn Jespersen, markedsdirektør for bygg og infrastruktur hos Asplan Viak i Sandvika.

Annonse:

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer med rundt 1100 ansatte fordelt på 31 kontorer.

Bærekraft og samfunnsansvar er sterkt forankret i bedriftens verdigrunnlag, og når det kommer til sponsorater er filosofien så enkel som at Asplan Virak vil bidra til de som trenger det mest.

- Vi ønsker å ta et ansvar for de svakere stilte, og Del Drømmen, Stabæk fotballs samfunnsprosjekt, støtter vi gjerne opp om. Å kunne samles til fotballkamp og delta i det fantastiske fellesskapet som oppstår på stadion  betyr enormt mye for mange. Vi vil gjerne bidra til at enda flere får oppleve dette fra Nadderud stadions Del Drømmen-tribune.

Markedssjef Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, er strålende fornøyd med at Asplan Viak fortsetter sin støtte til Del Drømmen.

- Det er fantastisk at Asplan Viak resignerer med oss og tar del i dette samfunnskonseptet vårt. Som Del Drømmen-partner bidrar Asplan Viak til at barn og unge i vårt nærmiljø, som har en vanskeligere hverdag enn de fleste av oss, får en mulighet til å få noen gode opplevelser. Vi er svært takknemlige for at Asplan Viak tar del i vårt samfunnsansvar og sørger for at Del Drømmen lever videre, sier Svae-Kvifte.

 

Annonse fra Eliteserien: