Coca-Cola og Frøysaa forlenger med Stabæk Fotball

Coca-Cola fornyer avtalen med ytterligere to år og blir en Stabækpartner minimum ut 2024-sesongen. Advokatfirmaet Frøysaa har også forlenget avtalen som nettverkspartner.

Annonse:

Coca-Cola og Stabæk Fotball har hatt et tett samarbeid i en årrekke, og nå har partene forlenget avtalen ut 2024. Det vil si at mineralvann fra Coca-Cola vil pryde Nadderud Stadion og våre arrangementer også i årene som kommer. 

Les mer om Coca-Cola her

– Coca-Cola har vært en trofast partner for oss i flere år, og valgte å ikke redusere avtalen sin ved nedrykket til OBOS-ligaen. Derfor er det gledelig at de blir med oss opp til Eliteserien også, sier partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann. 

Advokatfirmaet Frøysaa blir med videre

Advokatfirmaet Frøysaa kom inn i Stabæk-familien i 2019 og har nå signert ny nettverksavtale. Frøysaa har lang erfaring med juridisk rådgivning til små og mellomstore bedrifter i Asker, Bærum og Oslo. De bistår også privatpersoner med arv, skifte og familierett. 

IMG_6826.jpg

Advokatfirmaet Frøysaa, som er lokalisert på Lysaker, har en strategi om å være tett på klienten, kompetansen, bransjen, regionen og hverandre. Derfor sier de "Alltid tett på!"

Hos Frøysaa får du innledende gjennomgang med en erfaren advokat, som gir deg en anbefaling som bygger på reel forståelse - uten at det koster noe. 

Ta kontakt her

Annonse fra Obos-ligaen: