ECIT forlenger med Stabæk

En ny og større avtale er i boks.

Annonse:

Stabæk og ECIT har inngått en ny treårsavtale. Dette er ellevte året selskapet er med som partner i Stabæk-nettverket. Og som hovedpartner skal ECIT levere flere tjenester til klubben de neste årene.

- Vi i ECIT er ikke lenger bare en IT-leverandør, vi er en stor IT-leverandør. Vi er også en stor regnskap- og økonomileverandør, og det er fokuset vi skal bygge inn i Stabæk-nettverket fremover, sier daglig leder Freddy Bjørnvik til Stabak.no. 

Satser på damene 

Den nye avtalen er større og bedre enn noen gang.

- Vi ser i horisonten en ny stadion, vi ser annerledesklubben Stabæk som tørr å være toppklubb både for damer og herrer. Det er ekstremt viktig. Nå skal vi profilere damefotballen, noe som vi har stor tro på. Vi håper flere eliteserieklubber kommer etter og vil satse på damefotballen, sier Bjørnvik.

- Hva er hovedgrunnen til at ECIT nå tegner en ny avtale med Stabæk?

Det er to hovedpunkter. Det er nettverket og muligheten til å jobbe med andre partnere. Og så er det en ny stadion som er vedtatt - å få være med og påvirke og få levere noe i den, det betyr en del.

Nettverksgevinst

Å være en del av Stabæk-nettverket har gitt solid uttelling for ECIT.

- Vår gevinst har vært betydelig. Vi er ikke sponsor av Stabæk av veldedighet. Vi regner hjem at det lønner seg å være sponsor. For at det skal lønne seg, må du være til stede, du må være delaktig, du må være med på arrangementene Stabæk legger til rette for. Samtidig som vi da må oppsøke de andre partnerne. Og det er alltid en åpen dør. De mulighetene har vi tatt, og vi sitter med mange gode kunderelasjoner i Stabæk-nettverket i dag, sier Bjørnvik. 

I 2008 var det mye positivt som skjedde i Stabæk. Klubben tok sitt første seriemesterskap og en ny stadion sto klar på Fornebu. Det var også da ECITs lange forhold til Stabæk startet.

- Min første kamp som Stabæk-sponsor var 6-2-seieren over Vålerenga. Og da var vi solgt. Vi har vært med på hele reisen. Inn på Telenor Arena og ut, nedrykk og oppbyggingen igjen på Nadderud. Og vi skal være med videre inn i en ny stadion. Og så må jeg legge til at jeg har en datter som spiller på rekruttlaget til Stabæk. Det har kommet i ettertid og har ikke gjort mine følelser for Stabæk mindre, smiler Bjørnvik.

- Viktig hovedpartner

At ECIT ser verdien av å investere i klubben og i nettverket også i årene som kommer, er Stabæk Fotball veldig takknemlig for.

- Det er veldig gledelig at ECIT utvider sitt samarbeid med oss etter flere år som samarbeidspartner. ECIT blir en viktig hovedpartner med fokus på både IT- og regnskapsleveranser, og ikke minst sportslig fokus på kvinnefotballen med A-lag kvinner samt jenter 15 – 17 år primært. Vi ser fram til et spennende og godt samarbeid med ECIT de neste tre årene, sier markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte.
 

Annonse fra Eliteserien: