Energipåfyll fra øverste hylle

Fuel of Norway leverer energiproduktene som skal hjelpe spillerne våre til å holde hele veien inn.

Annonse:

Den ferske avtalen mellom Stabæk fotball og Fuel of Norway skal sørge for at våre beste kvinner og menn har tilgang på produkter som gjør at de greier å yte det lille ekstra. Produkter som selvfølgelig bare består av 100% naturlige ingredienser.

Holde helt inn

- Dette er en finfin samarbeidsavtale som gir oss et kompetanseløft, samt økt profesjonalitet og systematikk, sier fysisk trener for A-lag herrer, Simen Thøgersen.

- Fuel of Norway har et godt sammensatt utvalg av energiprodukter som energibarer, gel og forskjellige drikker. Disse produktene kan vi kombinere på ulikt vis og finne frem til hva som fungerer best for den enkelt spiller. Produktene gjør at vi klarer å hente ut de siste prosentene når det drar seg til. Løpe noen ekstra meter, stå i de siste taklingene og ikke minst beholde konsentrasjonen. Både på trening og i kamp, sier Thøgersen.

- Bra start på et godt samarbeid

Morten Andresen i Fuel of Norway gleder seg til å samarbeide tettere med Stabæk fotball.

- Vi jobber med mange klubber og innen en rekke ulike idrettsgrener. Nå gleder vi oss til å følge Stabæk tett. Denne avtalen er en bra start på et godt samarbeid. At klubben har likestilte A-lag for kvinner og menn, og satser stort på barn og unge er veldig positivt, sier Andresen.

Han er stolt over produktene Fuel of Norway leverer.

- Energiproduktene våre er sunne å innta, hundre prosent naturlige og ikke tilsatt noe annet enn det som har effekt. Dette gir både energipåfyll underveis, bedre konsentrasjon og gjør restitusjonen raskere. For ungdom i utvikling og med mye trening kan produktene gi nok energi til at kroppen klarer å gjennomføre øktene med høyest mulig kvalitet.

- Kjærkommen avtale

Per Inge Jacobsen, hovedtrener for Stabæk A-lag kvinner, setter stor pris på å få de gode energiproduktene til Fuel of Norway levert til Nadderud.

- Dette er en veldig kjærkommen avtale som gir oss en mer proff og effektiv hverdag. Jentene har begynt å bruke produktene, og er veldig fornøyde med både og energidrikke, barer og gel. Å få næring når de trenger det er viktig for å yte maksimalt både fysisk og psykisk. Veldig hyggelig at Fuel of Norway vil støtte oss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: