Eureka og Stabæk forlenger samarbeidet

- Dette samarbeidet fungerer veldig bra, så vi ser frem til to nye år som nettverkspartner i Stabæk Fotball, sier Axel Hilland, kiropraktor hos Eureka.

Annonse:

Eureka Sandvika har eksperter på de aller fleste fysiske vondter blant sine ansatte, og det nyter mange i klubben vår godt av. I tillegg til tett oppfølging av våre elitelag er det verdt å merke seg at avtalen også gir ansatte i Stabæk Fotball 50% på alle konsultasjoner hos Eureka, mens alle Stabæk-spillere og sesongkortinnehavere får halv pris på første konsultasjon.

- Vi har jobbet med Stabæk Fotball i to år nå, og det har vært både moro og givende, sier Hilland.

- Etter hvert kjenner vi både spillere og støtteapparat, med Erik Moen i spissen, veldig godt, og det gjør selvfølgelig jobben vi gjør mer effektiv, meningsfull og vellykket.  All behandling forutsetter tillit for å lykkes maksimalt, og da sier det seg jo selv at er langvarige "forhold" øker muligheten for suksess vesentlig.

Forøvrig er det en veldig annerledes hverdag for behandlerne hos Eureka nå. I tillegg til alle smittteverntiltakene som er på plass, har covid-19 også endret på pasientenes plager.

- Vi får inn mye flere tilfeller med stresshodepine og høye, vonde skuldre. Hjemmekontor kan være tøft for fysikken, mange sitter i godstolen eller på barkrakker og jobber, uten å tenke på hva det gjør med kroppen -  før det plutselig gjør skikkelig vondt. Mange kunne nok spart en god del smerte ved å ta med seg kontorstolen hjem!

Når det gjelder oppfølging av våre A-lag, er gutta så heldige at de får behandling på Nadderud to ganger i uken under sesongoppkjøringen, og en gang i uken i sesong. Jentene har sin faste behandler hos Eureka i vår egen Vilde Føllesdal Tjønn, som jo også er fysioterapeut for SFK.

De ukentlige besøkene til Nadderud er en kjærkommen avveksling for Eurekas terapeuter.

- Det er utvilsomt et fint avbrekk for oss å komme ut av lokalene i Sandvika et par ganger i uken og dra  "ut på landet" til Nadderud. Vi  trives veldig godt med samarbeidet vi har med klubben, og ser frem til to nye år sammen. Ikke minst ser vi frem til den dagen vi igjen kan samles på Nadderud til både kamper og partnertreff!

Erik Eieland er tilsvarende glad for at et så velfungerende samarbeid forlenges.

- Vi er veldig fornøyde med at Eureka er med oss videre, og vi setter stor pris på det gode samarbeidet de har både med spillere og støtteapparat.

Eieland er klar på at Eureka har vært spesielt viktige i den vanskelige perioden vi fremdeles står i.

- Terapeutene hos Eureka vært viktige for spillerne, de har vist  en utrolig fleksibilitet og bidratt stort til å holde troppene våre friske. Vi gleder oss til to nye år med Eureka på laget!

EUREKA Sandvika

Annonse fra Obos-ligaen: