EVAT - tidsriktig kledd.

EVAT; ny nettverkspartner

EVAT står for En Verden av Tjenester, og tjenestemenyen omfatter renhold, kantine, vaktmester og uteområder.

Annonse:

På Nadderud stadion er det renholdstjenester som skal leveres, og daglig leder i EVAT, Edilberto Maldonado, ser frem til både sesongstart og at landet etter hvert åpnes for møter mellom mennesker igjen.

- Kampbillettene vi har i avtalen skal brukes, nye mennesker er nye muligheter, og det er utvilsomt enklere å skape gode relasjoner når man kan treffes fysisk - for eksempel på en fotballarena.

Partnernettverket til  Stabæk fotball er veldig interessant for EVAT, og Maldonado har pålitelig informasjon om at dette er et velfungerende nettverk.

- Vi gleder oss til å sette dette samarbeidet ordentlig ut i live. Synlighet på stadion og koblingen til idrett er også faktorer vi liker ved samarbeidet med Stabæk. 

Maldonado ser heller ikke bort ifra at EVAT kan bidra til pausehyggen på stadion - litt på siden av renholdsavtalen.

- Som et sideprosjekt selger vi faktisk Høibakk vafelrøre som udiskutabelt gir landets beste vafler. Hadde ikke duften og smaken av nystekte vafler hevet kampopplevelsen på Nadderud enda ett hakk? Vi stiller gjerne med det som trengs!

Markedsansvarlig Anne Birgitte Svae-Kvifte ønsker klubbens nye nettverkspartner velkommen til Stabæk-familien.

- En verden av tjenester (EVAT) kommer inn som et friskt pust for de neste to årene. I Tillegg til at de er med for å bygge nettverk sammen med Stabæk fotball, får de også ansvar for at vi hver dag kommer til et rent og pent kontor. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med En Verden av Tjenester. 

Landingsside: EVAT

 

Annonse fra Eliteserien: