Fikk følelser for Stabæk - byttet favorittlag

En ny avtale er på plass mellom Stabæk Fotball og Anton Sport.

Annonse:


- Det var en selvfølge og ikke noe jeg har ligget våken om natta og tenkt på. Anton Sport er fra Bærum og Stabekk, og vi har vært her siden 1932. Vi er veldig opptatt av lokal forankring. Med de rette skoa kan jeg slå en lissepasning herfra og til Nadderud stadion. Så at vi skal være partner i Stabæk Fotball, er det ikke tvil om, sier Morten Borgersen til Stabak.no. 

- I samme båt

Borgersen mener det er flere likheter mellom Anton Sport og Stabæk Fotball. 

- I vår bransje har vi noen store og tøffe konkurrenter, på lik linje med det Stabæk har i Eliteserien. Vi har XXL som har samme tykke lommebok som Rosenborg. Der føler jeg vi er i samme båt. Begge klarer seg bra hvert år, og vi overleverer i forhold til de ressursene vi har. Det er hånd i hanske, sier Borgersen. 

Siden 2015 har Borgersen og Anton Sport vært en del av nettverket. Og det har gitt klingende mynt i kassa. 

- Det har vært morsomt, man treffer mange nye mennesker. Og det blir business ut av det. Vi har vært flinke og brukt over 10 millioner kroner på partnerne til Stabæk. Og når jeg er her i butikken på Bekkestua, treffer jeg ofte folk fra nettverket. Så det fungerer begge veier, sier Borgersen.  

- Jeg er blitt glad i klubben, og håper det skal være fullt på Nadderud hver gang. Vi selger utstyret og leverer mye til yngre avdeling. Og vi selger også billetter i håp at om det skal være stinn brakke på hver match. Det fortjener gutta, sier Borgersen. 

Ble Stabæk-fan

Og følelsene for Stabæk, de er bare blitt sterkere og sterkere for Anton-sjefen. 

- Jeg sitter litt i glasshus der. For jeg har vært ganske knallhard i mange år på at du kan bytte leilighet, hytte, bil, hus, kone, men ikke fotballag. Men nå har jeg gjort det selv. Jeg har bare blitt så glad i Stabæk. Det er ikke mange kampene jeg ikke har vært på de siste årene. Og de gangene jeg ikke har vært der, har jeg hatt en veldig god grunn, sier Borgersen. 

Helt avslutningsvis har Borgersen en oppfordring til alle med et bankende, blått hjerte. 

- Det er bare plass til 4500 på Nadderud, og det bør det være på hver eneste hjemmematch. Det er nok snakk. 

I videointervjuet øverst i saken avslører Borgersen hva som en gang var hans favorittlag.  

Annonse fra Eliteserien: