Flere partnere forlenger

HG Media. ilico og Bærum Golfklubb forlenger sine avtaler

Annonse:

De siste ukene har flere av våre partnere forlenget sine avtaler, og nå har HG Media, ilico og Bærum Golfklubb gjort det samme. 

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, bildekor og storformat, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet. 

Bærumsbedriften har de siste årene produsert våre kampprogramer, og skal i tillegg til dette være med å ruste opp Nadderud stadion - både innvendig og utvendig før 2023-sesongen.

For mer informasjon om HG Media

– Det er alltid gøy at eksisterende partnere forlenger og blir med oss videre. HG Media og ilico er viktige bidragsytere i vårt partnernettverk, i tillegg til at de bistår Stabæk Fotball med sine tjenester, sier Veronika Paulmann, partneransvarlig i Stabæk Fotball. 

ilico startet opp i 2018 med et mål om å tilby HR-tjenester levert av konsulenter som forstår kundenes behov, til selskaper uten egne HR-ressurser. Oppdragsmengden har siden oppstart økt betydelig, og omfanget av tjenester har følgelig blitt stadig utvidet. ilico er opptatt av å tilpasse deres løsninger, sånn at du får akkurat det du trenger. ilico har i dag kontorer på Lysaker, Lillestrøm og Gjøvik, og de samarbeidet med kunder i hele landet. ilico har også blitt en del av Soft Skills Group, som er en strategisk samarbeidspartner og totalleverandør av tjenester innen rekruttering, bemanning, lederutvikling, konsulentutleie, HR-bistand og personalledelse. 

Har du lyst til å vite mer om ilico? Se her og ta kontakt her.

Foto. Bente og Marius juni 2022.
Bærum Golfklubb

Ikke nok med det, men Bærum Golfklubb har skrevet under på en ny toårsavtale med Stabæk Fotball. Spillere, ansatte og samarbeidspartnerne våre benytter seg flittig av tilbudene til Bærum Golfklubb, men også alle med sesongkort på Nadderud Stadion får gode priser på 18-hullsbanen i Lommedalen. Medlemmer av Jr.support spiller gratis på korthullsbanen. 

Annonse fra Eliteserien: