Foodoccasion signerer med Stabæk

Nettverket vårt er i stadig vekst, nå er Foodoccasion en stolt Blaa partner.

Annonse:

Foodoccasion ble etablert i 2002 og drives i dag av Fabian Lübbe Løvseth.

De kan lage mat til veldig mange personer, og til mindre selskaper, både for privatpersoner og bedrifter.

Strekker seg langt

Vi snakker om alt fra enkel tapas til mange retter. Fokuset er at kunden skal ha svært gode opplevelser når de bruker Foodoccasion, og det gjøres gjennom høyt engasjement, faglig dyktighet og kvalitet.

 - Vi må være 100% sikker på at vi kan levere på topp, hvis ikke sier vi fra oss oppdraget, sier en stolt daglig leder, Fabian Løvseth, til Stabak.no

Foodoccasion er et unikt cateringselskap med stor lidenskap, og vi i Stabæk er svært heldige som får med en spennende, lokal aktør på laget.

- VIP-en vår kan glede seg, fordi dette blir et tilskudd jeg vet kommer til å falle i smak. Bokstavelig talt. Samtidig opplever vi at Foodoccasion er en aktiv partner i området, med blant annet flere konkurranser på sin Facebook-side. Den kan jeg bare anbefale at man tar en titt på med en eneste gang, sier Sigmund Rederscheid i Stabæk Fotball. 

- Foodoccasion er en lokal aktør i Asker og Bærum, og et samarbeid med Stabæk betyr at vi kan komme i dialog med flere i vårt marked, fortsetter Løvseth i Foodoccasion. 

Selskapet har et mål om fortsatt vekst, og forventer å få større aktivitet fordi de får vist seg frem til flere mennesker gjennom sin tilstedeværelse. De håper også at samarbeidet skal åpne flere kommunikasjonskanaler for dem.

Vil bidra til store opplevelser

Sammen håper vi at hele Stabæk-familien tar dem med i betraktning når noen av livets store anledninger skal feires, og at de andre partnerne gjør likeså.

Gjennom vår nye partner kan du være med å vinne en konfirmasjonstapas til 25 personer!

Gå inn på Facebook-siden til Foodoccasion, skriv inn hvorfor den konfirmanten du er, eller kjenner, bør vinne og delta. 

Foodoccasion på Facebook>> Klikk her

Menyen er utviklet med hovedpersonen i fokus. De vet hva en konfirmant setter pris på og liker, enten du skal ha festen hjemme, eller ute i et leid lokale.

Foodoccasion holder til på Slependen, og maten kan hentes der, eller leveres dit du ønsker i Asker, Bærum og Oslo.

Du vil bli nærmere kjent med dem når sesongen begynner. 

- Vi ønsker å lage store opplevelser for kundene våre, og i så måte har vi noe felles med Stabæk, avslutter Løvseth.

Annonse fra Eliteserien: