FORE! Bærum Golfklubb og Stabæk Fotball fornyer samarbeidet!

"For Bærum Golfklubb er det utelukkende positivt at vi samarbeider med Stabæk Fotball. Det gir oss masse muligheter til å knytte relasjoner og vi får vist frem vårt anlegg i Lommedalen", sier sportssjef Marius Thorp.

Annonse:

Partnernettverket til Stabæk har lagt en av sine møteplasser til oss med blant annet frokostgolf og golfinstruksjon for nybegynnere, og vi ser at interessen øker for hvert år da flere også kommer tilbake utenom nettverket. Samarbeid med lokale aktører som Stabæk Fotball er viktig. Det skal også nevnes at Holtsmark Golfklubb er I nettverket til Stabæk også, og på tross av 2 aktører I same bransje så samarbeider vi godt og får økt interessen for golf I partnernettverket. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Marius Thorp.

– Siden 2019 har vi hatt et samarbeid med Bærum Golfklubb og vi er veldig glad for at vi fortsetter også I år. Bærum Golfklubb med, Marius og Bente I spissen, er imøtekommende og skaper en flott møteplass for nettverket vårt som gjør at vi kommer tilbake år etter år. For Stabæk Fotball er det viktig at vi synes på andre arenaer enn bare på vår egen stadion, og det har vi lykkes med I samarbeid med Bærum Golfklubb, forteller Markedssjef i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

Både spillere og ansatte, og ikke minst, B2B nettverket vårt, benytter seg flittig av tlbudene til Bærum Golfklubb og ikke minst, den flotte 18 hullsbanen. Vi er veldig glade for at Bærum Golfklubb ønsker å fortsette samarbeidet med oss og ser frem til flere gode aktiviteter sammen.

Vi gratulerer Bærum Golfklubb med 50 års dagen iår!

Mer om vår partner kan du lese her: Bærum Golfklubb

 

Annonse fra Eliteserien: