Helse og velvære i hver dråpe

Det bades og nytes som aldri før rundt om i norske hus, hytter og hager. Mange har tydeligvis investert feriepengene i et fristende spabad fra vår nye samarbeidspartner Nordpool Spa, i stedet for utenlandsreiser i år.

Annonse:

- Det har vært en voldsom økning av henvendelser og salg hittil i år, og etter covid-19-utbruddet raste bestillingene inn her hos oss. "Alle" ønsker seg et spabad, og aller helst levert på dagen, forteller Katrine Rønneberg hos Nordpool Spa.

Normalt er lageret til Nordpool Spa velfylt, lagerkapasiteten er stor, men i 2020 er som kjent ingenting som normalt.

Lagrene fylles

- Vi gikk så å si tomme i sommer, men nå bygger lageret seg sakte men sikkert opp til normalt nivå, der vi skal være for sesongen vi nå går i møte, og vi gjør selvfølgelig alt vi kan for at kundene våre skal få det de ønsker seg så raskt som overhodet mulig.

Nordpool Spa, som tidligere holdt til på Høvik, har flyttet inn i store og lekre lokaler på Billingstad, fylt med fristende spabad i ulike størrelser og prisklasser. Og om de ser store og avanserte ut, skal installering av badet være raskt og enkelt.

- Det kreves et solid og stabilt underlag, tilgang til en vannslange og en elektriker til å koble til strøm - verre er det ikke. Så er det bare å finne frem badetøyet, sier Rønneberg og smiler fornøyd.

- Et eventyr!

De to gründerne bak Nordpool Spa, Per-Arne Ødegård og Daniel Jønsson, startet det de i dag betegner som et eventyr, i 2018.

- Det har vært sinnsykt mye jobbing, og er det fremdeles, men det er allikevel et eventyr vi opplever. Vi startet fra scratch på det norske markedet og har hatt rask vekst fra dag en, mye takket være gode produkter og innsatsen vi selv har lagt ned. Vi har nå opparbeidet oss en solid økonomi og tatt en plass blant de største leverandørene av spabad i Norge, forteller Ødegård.

Fra festbaljer til investering i god helse

Han forteller også at det merkes godt hvordan spabad har endret status og bruksområde siden badestampene gjorde sitt inntog i Norge på midten av 90-tallet.

- De ble vel stort sett omtalt og brukt som festbaljer, sier Per-Arne og ler.

- Mye har endret seg de siste fem-seks årene, spabad har blitt mer anerkjent som en investering i helse og velvære, og det er jo nettopp den funksjonen det har. I tillegg gir det unektelig en følelse av luksus, og den følelsen er også god å kjenne på iblant.

Hurragutter

Forøvrig omtaler de to gründerne seg som "to hurragutter som har oppnådd suksess med det de liker aller best".

- Vi gjør vel det, men det hadde overhodet ikke gått uten de fantastiske partnerne vi har i alle ledd.

Kombiner spabad og kamp på Nadderud

Veronika Paulmann fra Stabæks markedsavdeling er veldig glad for at Nordpool SPA er tilbake i partnernettverket.

- Vi kommer til å legge ut covid-19 godkjente konkurranser på sosiale medier, det betyr at alle som er glade  i Stabæk har en mulighet til å sikre seg ikke bare en etterlengtet kampbillett på Nadderud, men også den beste plassen en kald høst/vinterkveld - i et varmt og godt massasjebad som samtidig løser opp musklaturen, sier Paulmann, og legger til:

-Skal du eller noen du kjenner kjøpe SPA-bad i en tid hvor vi bruker hjemmet og hytta mer enn noengang, har Nordpool SPA alltid ekstra blaa priser på sine bad. Det er deilig å tenke på det!

Sjekk ut dette her !

 

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 10.09.2020, oppdatert: 14.09.2020
Skrevet av: Ellen Rønning