HG Media - nå også leverandør av storprint

HG Media bedriver trykk i ordets videste betydning - her kan du bestille visittkort og foliering av bilen samtidig. For eksempel.

Annonse:

HG Media bedriver trykk i ordets videste betydning - her kan du bestille visittkort og foliering av bilen samtidig. For eksempel.

Av å til har man skikkelig flaks. Som når en eksisterende partner utvider repertoaret med akkurat det man trenger mest.

- Da XLP valgte å tre ut av nettverket var det med stor glede vi fant en erstatter for storprint i en eksisterende partner i nettverket vårt, sier markedsavdelingens Veronika Paulman.

- HG Media forbindes med trykk på papir, men de kan jo så veldig mye mer enn det. Storformat er et satsningsområde som nå er i full blomst, og nå kan de levere absolutt alt vi kan ønske oss.

Jørn Våraker, daglig leder i HG Media, liker godt Paulmanns påstand.

- Vi har "Design, trykk, skilt og dekor" som vår meny, men det beskriver ikke godt nok det vi kan levere. Så her kommer noen eksempler: Vi trykker visittkort, bøker, kataloger, flyer, magasiner, tidsskrifter, kalendere, plakater, mapper, brevark og produkter med spesialeffekter som preg og foliering feks gull og sølv på papir. Vi folierer bilen din, vi lager ny dekor til kontoret ditt med print av bilder på ulike materiell, vi skilter utendørs. Det er nesten ikke grenser for hva som kan dekoreres, og alt starter selvfølgelig med et godt design. 

HG Media holder til på Rud, og lokalt samarbeid er viktig for bedriften.

- Vi tror på den relasjonsbygging som et godt nettverk gir, og vi vil gjerne benytte og samarbeide med lokale virksomheter når det er mulig. Derfor var Stabæk en naturlig partner for oss, selv om vi er inne i en vanskelig tid.

Våraker forteller at pandemien har rammet bedriften hardt.

- Mange av våre kunder er rammet direkte av tiltak og nedstenging under covid-19. Men vi skal ta vårt ansvar lokalt, og vi tenker og ser fremover.

Når vi kommer litt lenger ut på våren og pandemien er på retrett gleder Våraker og hans kolleger seg til å kunne treffe nettverket igjen, drive relasjonsbygging og se A-lagene våre spille kamper fra tribunen på Nadderud.

- Vi må ri av denne tiden, og så skal vi være med når markedet tar seg opp. Og vi vil alltid sjekke nettverket først når vi trenger varer eller tjenester, og håper og tror at de andre partnerne gjør det samme, avslutter Våraker.

Paulmann har tro på et veldig godt partnersamarbeid når vi kan møtes igjen.

- Det skal lønne seg å spille på lag med Stabæk Fotball. Alle vi Blaa ønsker å gi tilbake. Så dersom du eller noen du kjenner er på utkikk etter en samarbeidspartner på storprint eller trykk generelt - gjør som oss; spill på lag med HG media.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: