HMK er med videre på ferden

For Stabæk betyr det trygg og behagelig transport for små og store spillere og deres støtteapparat. For HMK betyr det synlighet på idrettsarrangementer og i lokalmiljøer, og kontakt med et spennende nettverk.

Annonse:

- HMK har signert for tre nye år, og det er fantastisk, spesielt med tanke på både bransjen og koronatidene vi fremdeles er inne i. HMK leverer busstjenester til seier hver eneste gang vi trenger transport, med flinke folk og flott service i alle ledd, sier markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne Birgitte Svae-Kvifte. 

Vanskelig år

HMK og Stabæk signerte sin første samarbeidsavtale i 2018, nå forlenges altså partnerskapet foreløpig ut 2023. Det er daglig leder i HMK, Morten Stovner-Sørlie, også fornøyd med, til tross for at HMK er i sin desidert vanskelgste tid siden oppstarten i 1843(!).

Ser fremover

- Det har vært et beksvart år økonomisk, ingen tvil om det. Reiseaktiviteten er nærmest på et nullpunkt, alle arrangementer er jo avlyst.  Men vi må se fremover og vi gleder oss til å kjøre fotballspillere fra Stabæk til kamper, treningsleire og andre arrangementer. Vi gleder oss til bedriftene begynner å ta ansatte med på turer og ikke minst til turistene er tilbake. Vi skal komme helskinnet gjennom vanskelighetene og fylle busser og limousiner med reiselystne mennesker igjen. Når tiden er inne for slikt er vi definitivt klare!

Les mer om HMK her >>

Annonse fra Eliteserien: