Hos Bypost sier man aldri nei

Bypost så dagens lys i Skien i 2006, og navnet forteller det meste om hva de leverer.

Annonse:

Bypost er altså en totalleverandør av posttjenester for bedriftsmarkedet og det offentlige.

- Vi tømmer kundenes postbokser, og leverer brev og pakker til avtalt tid. Vi henter utgående brev og pakker, og frankerer disse for kunden, forteller Christian Solberg, salgssjef i Bypost.

- Alt leveres så til vår samarbeidspartner Posten Norge samme dag. På grunn av våre store volumer, får vi stordriftsfordeler som vi kan dele med våre kunder. Vi har kort fremsendingstid, Posten Norge's distribusjonskvalitet og rimelige priser.

Annerledes postleverandør

Bypost har opplevd en betydelig vekst de siste fem årene.
- Vi har i dag over 160 ansatte og ca 70 biler på veien. Våre blide bud besøker rundt 3 000 bedrifter daglig. Visste dere forøvrig at en av de enkleste måtene for bedrifter å spare penger på, er å la Bypost ta en gjennomgang av din bedrifts utsendelser? Har din bedrift utsendelser av brev eller pakker, så vil dere ikke angre på å ta en prat med oss, sier Solberg.

Han legger til at der Stabæk markedsfører seg som annerledesklubben så skal Bypost være en annerledes  postleverandør.

- Vi er fleksible, rimelige, pålitelig og lettbente. Bypost er glad i en utfordring, og internt har vi som policy at vi aldri skal si nei til våre kunder.

Fotballglede og partnertreff

De er også glade i fotball, folket bak Bypost, og har allerede samarbeid med Odd, Strømsgodset, Lillestrøm og Mjøndalen. Odd Magne er opprinnelig trønder, men har etter utallige RBK tap på Nadderud tatt til fornuften og blitt glad' i de blaa. Christian Solberg er i tillegg lokal-mann og har hatt sesongkort på Nadderud siden 1995.

- Vi har gode erfaringer fra de andre klubbene vi samarbeider med, og Stabæk virker som en sosial og åpen klubb. Etter bare noen få uker har vi fått et utrolig godt inntrykk av nettverket. Nå gleder vi oss til partnertreff og mye moro når vi får lov til det igjen. Partner-nettverket til Stabæk Fotball er utvilsomt veldig spennende for oss.
Bypost opplever en betydelig vekst i Asker, Bærum og Oslo. For Bypost er det viktig å handle lokalt, og således er det et veldig fint tidspunkt for oss å komme inn i dette nettverket.

Solberg og Winge gleder seg også over at sesongen endelig er i gang igjen.

- Vi vil definitivt være på plass på tribunen på Nadderud fremover!

Blaa i hjertet

Salgs- og partneransvarlig i Stabæk, Veronika Paulmann, er veldig fornøyd med å få med Bypost på laget.

- Det er alltid hyggelig å ønske nye samarbeidspartnere velkommen til Stabæk-familien. Ekstra hyggelig er det når de er blaa i hjertet – slik som Bypost er. De ser absolutt verdien i «nettverket som leverer», men bryr seg også om Stabæk som klubb. Varmt velkommen! Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Bypost.

Annonse fra Eliteserien: