Hurra! Endelig storskjerm på Nadderud

- Dette er en fantastisk kommunikasjonsflate som vil heve publikumsopplevelsen og bidra til å skape stemning og underholdning. I tillegg er storskjermen selvfølgelig også en flott markedsføringsplakat, sier Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

Annonse:

Denne gledesytringen fra vår markedssjef er det nok noen tusen på tribunene som vil si seg hjertens enige i. De fleste blant publikum har vel tatt seg i å kikke opp og rundt etter storskjermen etter å ha vært på andre arenaer og blitt underholdt og informert gjennom hele kamparrangementet. Men nå er det vår tur! 

Nyt storskjermen! Her får du kjøpt sesongkort for 2020

Herligheten leveres av vår nye samarbeidspartner Cenera, som holder til på Lysaker. Daglig leder Geir Engh er vår mann som altså skal sørge for god skjermløsning og styring. Så er det opp til oss i klubben å produsere førsteklasses innhold.

Engh ser frem til å drifte Cenera's første storskjerm i en fotballklubb.

- Det er litt ekstra stas å gjøre noe for første gang på en fotballarena så dette blir gøy! Vi har blant mye annet bred erfaring fra ishockey- arenaer, og mye av den kan overføres til fotballkamper på Nadderud stadion. Våre løsninger skal være enkle for brukerne, så vi liker å utfordre kundene våre til å benytte dem til mere enn bare på kampdager og også vise annet enn bare selve kampen på skjermen.

Geir Engh har gledet seg til å få en Eliteserieklubb på kundelisten, han er nemlig alvorlig glad i fotball, og har et nært forhold til naboklubben med feil blåfarge.

Engh smiler.

- Jada, jeg er glad i Vålerenga, ingen tvil om det, men jeg er også generelt glad i alle deler av denne sporten. Og jeg lover å juble over samtlige mål Stabæk scorer mot alle lag. Untatt mot VIF.

Engasjement er bra. Alltid. Uansett

 

Annonse fra Eliteserien: