Ilico - ny partner med HR på menyen

Stabæk Fotballs gode nettverk sammen med et ønske om tilknytning til idrett er en viktig årsak til at Ilico nå er med som nettverkspartner i klubben.

Annonse:

 - Vi holder til på Lysaker, lokal forankring er viktig, og vi liker veldig godt Stabæks klubbprofil som talentutvikler. Derfor er Stabæk en naturlig partner for oss, sier Leo Storm Omre, partneransvarlig i  ilico

Han forteller at Ilico er startet med formålet å gjøre HR- løsningen effektiv, fleksibel og trygg.

- Vi tilbyr HR-tjenester eller utleie av HR-konsulenter tilpasset bedrifters behov, når de trenger det. Vi har en målsetning om at alle skal ha tilgang på HR-tjenester til en fornuftig pris, ved hjelp av digitale verktøy. Ved å strukturere og digitalisere rutinene for bedriftens HR prosesser vil dette frigjøre tid til bedriftens kjernevirksomhet. Vi skal gi konkrete råd og gjøre HR enkelt. Vi tilbyr også rekrutteringsbistand, enten ved hjelp av testverktøy eller bistand i selve intervjuprosessen.

Markedskonsulent i Stabæk Fotball, Veronika Paulman, ønsker Ilico hjertelig velkommen til klubben. 

- Med Ilico som evig blaa nettverkspartner blir det nå lettere å fokusere enda mer på en meget viktig del av organisasjonen, nemlig menneskene. Og trenger du eller noen du kjenner en samarbeidspartner som kan hjelpe til med å gjøre HR litt enklere, så gjør som oss i Stabæk Fotball og spill på lag med Ilico, sier Paulman. 

Leo Storm Omre ser frem til å bli kjent med Stabæks partnernettverk.

- Det blir veldig spennende å komme i gang og finne veier som gjør at vi kan ha gjensidig glede og nytte av hverandre. 

 

Annonse fra Eliteserien: