Inngår samarbeid med Rent A Tent Partyservice

Ny partner på plass.

Annonse:

Rent A Tent har siden 1993 vært en totalleverandør i utleiebransjen innen telt, dekketøy, porselen, glass, bord, stoler, barer og tilbehør. Nå skal de sørge for store nyheter på Nadderud de kommende sesongene.

- Rent A Tent er jo et bra og dekkende navn, skyter Jon Inge Høiland inn. 

- Nei, egentlig ikke, smiler daglig leder Jens Iver Vålen.

For det er egentlig dekketøy, glass, bord og stoler Rent A Tent leverer mest av. 

- Vi har selvfølgelig telt også. Tusenvis av kvadratmeter og små enkle telt til bruk på stands og tilsvarende, men når en kunde skal ha 4-5000 eller 10.000 gjester og kunder, så leier de ofte store haller som Valhall, Vikingskipet eller tilsvarende, men mangler dekketøy. Da er vi på pletten. Vi leverer alt av dekketøy og tar det med oss tilbake etter bruk og kjører det gjennom rengjøring og storvask her hos oss. Er ikke det praktisk da?, smiler Jens.

- Men på Nadderud blir det mest telt, forteller Høiland.

For nytt av året er FanZone-konseptet som blir rullet ut til seriestart. I forbindelse med hjemmekampene til herrelaget skal vi ha et stort telt med plass til rundt 200 personer. I FanZone-området vil det i tillegg være en rekke aktiviteter. 

- Her åpner vi et par timer før kamp og vil servere «før kampen mat»til familier. Det skal være god norsk husmannskost til en billig penge og så skal vi ha ballbinge på utsiden hvor lag fra nærmiljøet kan melde seg på og spille kamper. Etter middag og et par kamper i ballbingen, så får man med seg dagens finale, nemlig A-lagets hjemmekamp, forteller en engasjert Høiland.

- Vi er klare med telt, bord og stoler, men dere kjører vel ikke porselen i det teltet ?, spør Jens.

- Nei, det blir nok noe litt enklere i det teltet, men veldig god mat og en god kopp kaffe fra Chaqwa blir det, avslutter Høiland før han signerer avtalen og ønsker Rent A Tent Partyservice velkommen til den blaa familien. 

Annonse fra Eliteserien: