Inngår samarbeid med Tatakii Asian

Tatakii Asian, som er en del av Dinnergruppen, blir ny Stabæk-partner.

Annonse:

Det syder i lokalene til Tatakii Asian på Majorstua. Med de lekreste retter er restauranten i ferd med å seile opp som en av de virkelig store favorittene for folk som elsker asiatisk mat i og rundt hovedstaden.   

Å velge seg noe fra menyen er ikke bare enkelt. For her mangler det ikke på fristelser. 

Bringer inn nye idéer og tanker 

Stabæk Fotball ser frem til å samarbeide med Tatakii Asian og Dinnergruppen - og Stabæk-nettverket kan også glede seg. 

- At vi endelig kan annonsere samarbeidet med Tatakii Asian og Dinnergruppen, er noe vi er svært stolte av. Her får vi en partner som kommer inn med nye ideer og tanker. Jeg har stor tro på samarbeidet, og gleder meg allerede til å jobbe med denne gjengen, sier Sigmund Rederscheid til Stabak.no

Gleden er gjensidig. 

-  Både Stabæk og Tatakii Asian har mye til felles. Stabæk ønsker å gi sine supportere gode opplevelser på fotballbanen, og tilsvarende ønsker vi å gi våre gjester gode opplevelser i restauranten.  Vi har de samme kundegruppene i Bærum og Stor-Oslo og har felles mål vi jobber mot, sier daglig leder i Tatakii Asian, Michael Wu, til Stabæks hjemmeside. 

- Casual fine dining

Tatatakii Asian strekker seg langt for å gjøre sine gjester fornøyde. 

- Mange forbinder oss med fine dining, men jeg liker å kalle det casual fine dining. Du kan komme som du er og få den samme, gode servicen, forklarer Wu. 

Han ønsker Stabæk-fansen hjertelig velkommen til Middelthuns gate 25 i Oslo. 

- Vi ønsker Stabæk Fotball og alle supporterne lykke til med sesongstarten, og håper på et godt år. Så håper vi supporterne har lyst å komme hit og feire seirer, mesterskap og andre begivenheter, sier Wu. 

Se intervju med daglig leder Michael Wu i videovinduet under. 


Annonse fra Eliteserien: