- Kortreist business er bra!

Møller Bil Asker og Bærum og Stabæk Fotball har hatt gjensidig stor glede av hverandre gjennom mange år.

Annonse:

- Stabæk og Møller er rett og slett en bra match. Vi møter fantastisk flinke folk i Stabæk, vi har gjensidig glede og nytte av hverandres erfaringer og nettverk, og vi tar begge vårt samfunnsansvar på blodig alvor, sier Roger Hansen, adm.dir. hos Møller på Billingstadsletta.

- Samarbeidet startet jo med Bjørn Erik Tangen, som har vært veldig glad i Stabæk gjennom flere ti-år, sier Hansen med et smil.

Foruten å være en trofast samarbeidspartner for Stabæk Fotball støtter Møller flere av kommunens topp- og breddeklubber innen ulike idrettsgrener, og også en del kulturarrangementer.

- Vi liker å spre lokal glede, sier Roger Hansen, - vi selger folkebiler og er en folkebedrift. Gjennom samarbeidet med Stabæk får vi vist frem bilene våre samtidig som vi ser herlig fotball og møter andre partnere vi har stor glede av. Å bedrive B2B i Stabæks nettverk er moro! 

Markedssjef i Stabæk fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, er strålende fornøyd med fortsatt samarbeid.

- At Møller Bil Asker og Bærum ser verdien i å bli med på laget, knytte sterke relasjoner lokalt og til våre spillere, samt aktivt bidra i business-nettverket vårt, setter vi veldig stor pris på!

Annonse fra Obos-ligaen: