Lexus Asker og Bærum ny hovedpartner

Stabæk Fotball er strålende fornøyde med å få Lexus Asker og Bærum med på laget.

Annonse:

– Lexus = Luksus. Stabæk Fotball sitt nedslagsfelt er Asker, Bærum og Oslo vest. Dette er et samarbeid som bare måtte bli en realitet, sier partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann.

– Vi er veldig stolte og glade for å ha fått Lexus med på laget. Spesielt i år når Lexus avduker sin første helelektriske SUV, RZ450e. Bilen med imponerende ytelser og Yoke-lignende ratt. Denne bilen vil det være mulig å se mer av på Stabæk Fotballs temadag søndag 21. august på Nadderud Stadion, fortsetter Paulmann.

Bilprodusenten har nå blitt en del av Stabæk-nettverket som ny hovedpartner og Desirée Olsen i Lexus Asker og Bærum ser frem til å bli bedre kjent med klubben og de andre partnerne.

– Engasjementet vi har opplevd og måten klubben fremstår på gjør at vi ønsker å samarbeide med Stabæk, sier Olsen.

DSC02157.jpg

– Vi ønsker også å gi støtte lokal, samt at Stabæk sitt nettverk er et nettverk vi vil være en del av. De er store og de er gode. Det er også stor fotballinteresse på huset her og vi skal være med på å heie Stabæk opp i Eliteserien igjen, fortsetter Olsen.

Spillerne i klubben er også meget fornøyd med den nye hovedpartneren til Stabæk Fotball. Allerede samme dag som vi hadde photoshoot hos vår nye Evig Blaa-hovedpartner på Rud i Bærum, kjørte vår forsvarskjempe Nicolai Næss hjem i en lånebil fra Lexus.

Det Toyota-eide premiummerket leverer hybrid- og elbiler på det norske markedet og har vunnet kundeundersøkelser i Norge elleve år på rad.

Toyota Asker og Bærum er også en del av samarbeidsavtalen, og vil komplementere Lexus og gjøre vår nye partner til en totalleverandør. 

– Vi skal gi det lille ekstra og gjøre det personlig. «Omotenashi» er DNA'et til Lexus, og handler om gjestfrihet. Det innebærer også betingelsesløs omtanke i alle ledd, sier Olsen.

Vi i Stabæk gleder oss til å bli bedre kjent med Lexus Asker og Bærum.

DSC02109.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: