Lindbak AS er ny Stabæk-partner

Vi har gleden av å presentere den nye kaffeleverandøren på Nadderud Stadion. Velkommen til Stabæk-familien, Lindbak!

Annonse:

Lindbak er en landsdekkende kjede med 28 avdelinger i hele Norge. De bistår med løsninger og tjenester innen kontormøbler og interiør, AV-utstyr, skrivere, kaffemaskiner, IT-løsninger og rekvisita. Lindbak har som målsetning å være Norges ledende aktør på bærekraftig utvikling innen deres bransjer, og dette blir det også fokus på nå som de blir Stabæk Fotballs nye kaffeleverandør. 

Les mer om Lindbaks kaffeutvalg her

– Lindbak gleder seg til å bidra med god og bærekraftig kaffe til administrasjonen, spillerne og alle som besøker Nadderud Stadion i årene som kommer, sier Andreas Amlie, leder i Lindbak Oslo. 

– Jeg har vært med i nettverket til Stabæk Fotball tidligere, og har trua på at dette kommer til å bli en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Vi ser frem til et godt og langt samarbeid, sier Lasse Vangen, Key Account Manager kaffe i Lindbak Oslo. 

– Med Lindbak får vi ikke bare en ny kaffeleverandør, men også en aktiv partner inn i vårt nettverk. Vi gleder oss til ny kaffe på Nadderud og håper på et langt og godt samarbeid, sier partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann. 

Annonse fra Eliteserien: